Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! "ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ; ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"! ΒΙΝΤΕΟ!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ένας ψυχωμένος Έλληνας, ο Τάκης Πούλος, μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας. Τα χώνει χοντρά με τρομερές βρισιές κατά των Παπανδρέου- Σαμαρά επειδή ξεπούλησαν τον εθνικό μας ύμνο σε εβραϊκή εταιρεία. Δηλαδή για να ακούμε τον εθνικό μας ύμνο θα πρέπει να πληρώνουμε λύτρα στους Εβραίους. Μέχρις αυτού του σημείου έφτασαν οι προσκυνημένοι Παπανδρέου-Σαμαράς! 
Διαβάζουμε τι αναφέρει ο ίδιος και πιο κάτω είναι το βίντεο...

"Αδέλφια καλημέρα από  Αυστραλία..
Να ζητήσω συγνώμη για την γλώσσα μου.. 
Η οργή μου ξεχειλίζει στην σκέψη ότι η εθνική μας τιμή .. Η εθνική μας κληρονομιά.. Ο εθνικός μας ύμνος ( τα πνευματικά δικαιώματα) ξεπουλήθηκαν σε θυγατρική εταιρία της Sony εβραϊκής ιδιοκτησίας.. 
Γιατί θα πρέπει να ζήσω κάθε φορά που θα ακούω τον εθνικό μου ύμνο .. Με την σκέψη ότι πληρώνω τον Εβραίο;;;
Αυτό δεν έχει να κάνει με κανένα κόμμα .. Ο εθνικός μας ύμνος ανήκει σε όλους τους Έλληνες απανταχού!!!!
ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!
Να με συγχωρείτε για τις βρισιές...
Τάκης από Αυστραλία.
Πατήστε το λινκ παρακάτω να δείτε το βίντεο: 


Για όσους δεν θυμούνται το ξεπούλημα του εθνικού μας ύμνου, αναδημοσιεύουμε την είδηση από το http://ellinonea.blogspot.gr/

O υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος παραδέχεται ότι ιδιωτική εταιρεία έχει τα δικαιώματα του εθνικού ύμνου. Προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης καταλόγισε ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, αλλά παραδέχτηκε ότι ιδιωτική εταιρεία έχει τα πνευματικά δικαιώματα του εθνικού ύμνου.
Η τοποθέτησή του έγινε με αφορμή ερώτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Δημαρά και Τέρενς Κουίκ, στην οποία καταγγέλλουν ότι όποιος ανεβάζει τον εθνικό ύμνο σε διαδικτυακές πλατφόρμες, θα πρέπει να καταβάλει χρηματικό ποσό σε ιδιωτική εταιρεία, η οποία ισχυρίζεται ότι κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα του εθνικού μας ύμνου.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτόπουλος στη Βουλή, ο εθνικός ύμνος έχει εμβληματικό χαρακτήρα και αξία για τον κάθε Έλληνα, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πλήρη προστασία του, ώστε να αποτραπούν γεγονότα που ενοχλούν τους Έλληνες.
«Υπάρχει μια προσπάθεια να γίνει πολιτική εκμετάλλευση με τον εθνικό ύμνο. Ο εθνικός ύμνος δεν είναι απλό εθνικό δημιούργημα. Είναι η ψυχή του έθνους. έχει εμβληματικό χαρακτήρα και εμβληματική αξία για κάθε Έλληνα. Ανήκει στην εθνική ολότητα μας, στο έθνος μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Πολιτισμού και προσέθεσε:
«Εμείς έχουμε παρέμβει και ήδη οι διαδικτυακές πλατφόρμες έχουν αναγνωρίσει ότι είναι δικό τους λάθος. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι λαμβάνουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο εθνικός ύμνος να τύχει πλήρους προστασίας και να μην έχομε τέτοια γεγονότα που ενοχλούν το σύνολο των Ελλήνων, ανεξάρτητα του τι ψηφίζουν».

1 σχόλιο:

  1. Δεν φτάνει που ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ξεπούλησε τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος σε εβραϊκή ιδιωτική εταιρεία, δεν είχε ούτε την τόλμμη να τα βάλει με την ΕΠΟ να αλλάξει και το διεφθαρμένο ψευτοεθνόσημο από τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που δεν είναι ελληνική σημαία. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε Πάνο Παναγιωτόπουλε... Εμείς δεν ξεχνάμε... Περιμένουμε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή