Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ! 179 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΦΥΛΑΞΟΥΝ" ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

Η ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ… ΤΟ 1944

του εόφραστου Ανδρεόπουλου

Mετά την οικονομική «κατοχή» της χώρας από τους Γερμανούς έρχεται...



και η κανονική κατοχή και μάλιστα από γερμανικά σώματα ασφαλείας καθώς θα έρθουν στην χώρα μας 179 Γερμανοί αστυνομικοί με σκοπό την «φύλλαξη» των συνορων μας.

Ο συμβολισμός είναι ιδιαίτερα βαρύς καθώς πρόκειται για την ένοπλη επιστροφή των Γερμανών στην χώρα από τα μάυρα χρόνια της Κατοχής όταν έφυγαν τον Οκτώβριο του 1944.

Επί της ουσίας το Βερολίνο καταλύει την εθνική ανεξαρτησία και γερμανικά ένοπλα τμήματα πατούν πάλι τα πόδια τους στην ελληνική γη αντικαθιστώντας όπως και τότε λειτουργίες του ελληνικού κράτους.

Με 179 αστυνομικούς θα ενισχύσει η Γερμανία από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο την δύναμη της FRONTEX που επιχειρεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών. 

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Die Zeit», από τον Μάρτιο θα μπορούσαν να διατεθούν και δύο σκάφη της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Όπως γράφει η Deutsche Welle η Frontex θα συμβάλει από την πλευρά της με 850 άνδρες, με σκοπό να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση ανάμεσα στα τουρκικά παράλια και τα ελληνικά νησιά.

Από εκεί έχουν εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση φέτος 700.000 πρόσφυγες-λάθρο, εκ των οποίων μόνο το ένα πέμπτο έχει ήδη καταγραφεί, σύμφωνα με τους αριθμούς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα η Frontex.

Από την πλευρά τους τα Ηνωμένα Έθνη ανεβάζουν τον αριθμό των προσφύγων-λάθρο στις 800.000.


pronews.gr, (τίτλος: δικός μας)


2 σχόλια: