Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ-ΧΙΟΣ: ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΜΑΤΟΣ!

Ο Στέφανος Χίος και ο Μάκης Βραχιολίδης συνεργάστηκαν στο παρελθόν μέσα από τον ιστότοπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όσο και μέσα από την ομώνυμη τηλεοπτική εκπομπή-δημιούργημα του Χίου. Κάποια στιγμή και για ένα διάστημα ενός περίπου χρόνου συνευρέθησαν και ως ρεπόρτερς κάτω...


από τη δημοσιογραφική στέγη της ημερήσιας εφημερίδας "Ελεύθερης Ώρα".  
Εδώ και δυόμισι χρόνια οι δρόμοι τους χώρισαν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ενώ ο Βραχιολίδης τον Σεπτέμβριο του 2014 απεχώρησε από την "Ελεύθερη Ώρα", ο δε Στέφανος Χίος τον Γενάρη του 2015 έκανε ένα ακόμη τολμηρό άλμα εκδίδοντας την ημερήσια εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 
Παρά το ότι οι δημοσιογραφικοί δρόμοι του Βραχιολίδη και του Χίου χώρισαν, έδιναν τους δημοσιογραφικούς τους πατριωτικούς αγώνες μέσα από τις δικές τους επάλξεις. Ο Χίος από το διαδικτυακό και το έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο δε Βραχιολίδης μέσα από την διαδικτυακή και έντυπη εφημερίδα του "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής"! 
Κοινό τους σημείο ότι εξέπεμπαν στο ίδιο μήκος κύματος. Αντιμνημονιακοί και καταγγέλλοντες τους προδότες πολιτικούς, τους σύγχρονους εφιάλτες που παρέδωσαν τη χώρα στα χέρια των εχθρών της. Οι απόψεις τους συνέπιπταν σε τέτοιο σημείο ώστε όταν συνευρέθησαν στο ίδιο πάνελ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη, βαθμολογώντας το debate ανάμεσα σε Μεϊμαράκη-Τσίπρα, έβαλαν σχεδόν την ίδια βαθμολογία!!!
Ο Χίος μόλις χθες ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τη δράση του τόσο στο διαδίκτυο όσο και την ημερήσια εφημερίδα του. Το ψυχολογικό του κλατάρισμα και η καθημερινή φθορά της δουλειάς τον οδηγούν σε αυτή την απόφαση! Όλως τυχαίως, εδώ και 10 περίπου ημέρες, οι καθημερινές αναρτήσεις της δικής μας εφημερίδας έχουν μειωθεί. Από 20-27 καθημερινές αναρτήσεις που είχαμε, έχουμε πέσει στις 10-15 το πολύ! Ο λόγος είναι ακριβώς αυτός που επικαλέσθηκε και ο Χίος: το ψυχολογικό κλατάρισμα! 
Όχι, προς το παρόν ο Βραχιολίδης δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει τις εκδόσεις του (διαδικτυακή και έντυπη), ωστόσο η διαπίστωση είναι καταλυτική: βιώνει καθημερινά μια ψυχοφθόρα κατάσταση. 
Πάντως ο αγώνας συνεχίζεται....

12 σχόλια:

  1. Όπως και να έχει και οι δύο σας είστε πολύ χρήσιμοι στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε πολύ πώρωση! Αχτύπητοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΠΛΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίστε, μην υποχωρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνέπεια και δικαιοσύνη προϋποθέτουν
      ηθική συνείδηση.
      Ο εκφυλισμός της ηθικής συνείδησης παράγει
      τα παντός είδους αίσχη.

      Διαγραφή
  6. Μάκη Βραχιολίδη και Στέφανε Χίο είστε πολύ χρήσιμοι στον κόσμο του διαδικτύου.

    Μήνυμα προς στον Στέφανο Χίο: ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς Μάκη Βραχιολίδη και Στέφανε Χίο είστε η Εθνική Ελλάδος όλων των Ελλήνων, σηκώσατε την ελληνική σημαία ακόμα ψηλότερα, φορέσατε την μπλε φανέλα με Εθνόσημο την ελληνική σημαία και κάνατε τόσος Έλληνες να σας προσέξουν πολύ κυρίως στο διαδίκτυο. Οι αλήθειες να λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυπηρό. Το ''σύστημα θριαμβεύει'' !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σάπιο σύστημα είναι παρελθόν! Τελείωσε γιατί το τελειώσαμε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι ακριβώς είναι.
    Η Παγκοσμιοποίηση θα παίζει μπάλα
    χωρίς αντίπαλο.
    Αλίμονο στις λαϊκές τάξεις, αν χαθούν και οι
    τελευταίες φωνές αντίστασης, στα δεινά που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή