Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΨΑΧΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ "ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! (;)


Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες έχει φτάσει στο απροχώρητο! 

Χιλιάδες λάθροι εισβάλλουν καθημερινά στα νησιά μας και στη συνέχεια τους φέρνουν με πλοία στον Πειραιά. Ήδη, η Αθήνα και ο Πειραιάς έχουν μπουκώσει και η....


κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψάχνει απεγνωσμένα να βρει χώρους στα προάστια της Αττικής για να φιλοξενήσει τους ισλαμιστές Αφγανούς, Πακιστανούς, Σομαλούς Μαροκινούς και Τυνήσιους οι οποίοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των αλλοδαπών που μπουκάρουν στη χώρα μας. 
Με δεδομένο ότι τα Σκόπια, η Σερβία και όλες οι χώρες που συνορεύουν μαζί μας έχουν σφραγίσει τα σύνορά τους, η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να φιλοξενήσει ακόμη και 7 εκατομμύρια λάθρους! Στα πλαίσια αυτά, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιφορτίζονται με το έργο εξεύρεσης ελεύθερων χώρων στις εκλογικές τους περιφέρειες για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας και η Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής που εκλέγεται στη Β' Αθηνών, η δε κατοικία της είναι στον Χολαργό, ψάχνει να βρει τέτοιο χώρο για να διευκολύνει την κυβέρνηση και να φέρει μετανάστες στην πόλη της. 
Η πληροφορία μας αυτή δεν επιβεβαιώθηκε από τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο ο οποίος μας είπε ότι δεν επικοινώνησε μαζί του η κα Καφαντάρη, ωστόσο τον έβαλε σε σκέψεις και προβληματίστηκε για το ενδεχόμενο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει και στον Χολαργό-Παπάγου τις επόμενες μέρες. ο Ηλίας Αποστολόπουλος πάντως διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κανείς ελεύθερος χώρος στον δήμο του. 
Οι κάτοικοι και οι δημότες ανησυχούν με τις αθρόες ροές μεταναστών, Καλείται η κα Καφαντάρη να δώσει απαντήσει ευθείες: Τι θα κάνετε κυρία Καφαντάρη; Στοχεύετε να φέρετε λαθρομετανάστες στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου; Αν όχι, πού θα χωρέσετε τα εκατομμύρια μετανάστες που θα έχουν γεμίσει σε λίγο την Αττική; 

13 σχόλια:

  1. Αίσχος . Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι και νσ ενημερωθούν οι πάντες πριν είναι αργά . Η Καφαντάρη μισεί τον Χολαργό και τους κατοίκους γιατί κανείς δεν την πιστεύει με τις ανοησίες που λέει . Δεν πρέπει ο Χολαργός να γίνει γκέτο λαθρομεταναστών . Σε λίγο καιρό όλοι αυτοί θα είναι πσνω από 7.5 εκατ. Τι θα γίνει η χώρα μας ; Θα ισλαμοποιηθεί ; Γιατί ; Τι σκοτεινά συμφέροντα κρύβονται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και μια τέτοια ανθελληνική ενέργεια αλλοίωσις του πλυθησμού της Ελλάδος με μουσουλμάνους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ Η ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ 500 ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ στον Χολαργό στο παλιό νταμάρι δίπλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στα σχολεία . Η κατάσταση είναι σοβαρή και θανατηφόρα απειλή για όλους μας . Μόνο διεστραμμένα ανθρωπάκια και συριζαίοι θέλουν να μας κάνουν να γίνουμε πρόσφυγες στον τόπο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο ξεφτιλισμένη βρομο κυβέρνηση από αυτή των ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρξει στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άι στο διάολο αλήτες συριζαίοι . Να ψοφήσετε εσείς και τα παιδιά σας καθάρματα . Άι στο διάολο όσοι στηρίζουν ΣΦΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα παιδιά μας είναι άνεργα χωρίς δουλειά και αυτοί χαρίζουν εκατ. Ευρώ σε λαθρομετανάστες . Πράγματι είναι ξεφτιλισμένοι αυτοί του συριζα και βολεμένοι όλοι τους στο Δημόσιο και στις τράπεζες . Αυτή η κυβέρνηση μας οδηγεί στην Εθνική καταστροφή . Ντροπξ τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έρχονται χιλιάδες κάθε μέρα κατά κύματα . Έχουν τελειώσει την χώρα με ένα σατανικό σχέδιο . Ο Στρατηγός ο Τίγκας και οι άλλοι παράγοντες Παπάγου Χολαργού τι λένε γι αυτό το πολύ σοβαρό θέμα ; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ της χώρας μας . Η αδιαφορία διακρίνει τους περισσότερους νεοέλληνες . Ο ΟΛΕΘΡΟΣ είναι μπροστά μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτος στόχος της σημερινής κατοχικής ληστοσυμμορίας καθαρμάτων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας και η εξόντωση του Ελληνικού Γένους . Κόβουν μισθούς συντάξεις και έχουν αφήσει τα Νοσοκομεία χωρίς φάρμακα για να ταίζουν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν γιατί δεν έχουν χρήματα για την υγεία τους . Τα φάρμακσ είναι πσνάκριβα και η εξσθλίωση τσακίζει εκατ. Έλληνες . Όσοι στηρίζουν την σημερινή ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ και άτομα χωρίς ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . Οι επώνυμοι ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ που κρύβονται μπροστά στα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδος μας είνσι ΝΑΝΟΙ και ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΙΔΕΣ . ΔΕΙΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΚΥΦΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτος στόχος της σημερινής κατοχικής ληστοσυμμορίας καθαρμάτων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας και η εξόντωση του Ελληνικού Γένους . Κόβουν μισθούς συντάξεις και έχουν αφήσει τα Νοσοκομεία χωρίς φάρμακα για να ταίζουν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν γιατί δεν έχουν χρήματα για την υγεία τους . Τα φάρμακσ είναι πσνάκριβα και η εξσθλίωση τσακίζει εκατ. Έλληνες . Όσοι στηρίζουν την σημερινή ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ και άτομα χωρίς ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . Οι επώνυμοι ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ που κρύβονται μπροστά στα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδος μας είνσι ΝΑΝΟΙ και ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΙΔΕΣ . ΔΕΙΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΚΥΦΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σχέδιο της τουρκίας για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας εχεί μπει σε εφαρμογή για τα καλά. Το σχέδιο χρονολογείται απο την δεκαετία του '80. Όλες οι κυβερνήσεις της χώρας και ειδικά ο σύριζα και καταληψιας πρωθυπουργός έχουν ευθύνη για την κατασταση. Πολύ φοβάμαι οτι πλέον είναι πολύ αργά. Τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε καταστάσεις που δεν φανταζόμαστε και το οικονομικο θα είναι το μικρότερο πρόβλημά μας. Ηλίθιε νεοέλληνα ας πρόσεχες, με τις υγείες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άι στο διάολο ξεφτιλισμένοι συριζαίοι βρομο ραγιάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΕ . ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή