Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Ο Πάνος Καμμένος είχε συνεννοηθεί με τις ΗΠΑ από το τελευταίο του ταξίδι στην Αμερική, να έρθει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, προκειμένου να αποκλείσει την πρόσβαση της Ρωσίας σε αυτό! Ο Καμμένος δηλαδή ξεπούλησε τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα, ξεπούλησε το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ και κατ' επέκταση στους Τούρκους, ώστε να μην περάσουν οι Ρώσοι τα στενά του Ελλησπόντου και διεισδύσουν ως αποτρεπτική δύναμη των Τούρκων στο Αιγαίο! Ο έλεγχος των προσφυγικών ρευμάτων ήταν το απλό πρόσχημα!
Μιλάμε συνεπώς για πολιτικό έγκλημα από την πλευρά του Καμμένου, με...


το οποίο το Αιγαίο ουσιαστικά παραδίδεται στους Τούρκους! Μην απορήσετε αν εντός των αμέσως προσεχών, με το πρόσχημα πάλι των λαθρομεταναστών, η ελληνική κυβέρνηση υπογράψει με τους Τούρκους τη συνδιαχείριση του Αιγαίου. Η Τουρκία ρίχνει με το τσουβάλι τους λάθρους προς τη χώρα μας, ώστε να προκαλέσει έμφραγμα και η κυβέρνηση, όπως περίπου έκανε με τους δανειστές πέρσι τον Ιούλιο, να συρθεί παρακαλετή ενώπιον των Τούρκων και να υπογράψει τη συνδιαχείριση του Αιγαίου!!! Έτσι, θα βλέπουμε τους Τούρκους να εισβάλλουν καθημερινά με τα πολεμικά τους σκάφη εντός των ελληνικών υδάτων! Μέχρι τη Τζιά, την Άνδρο και το Σούνιο θα φτάνουν! 
Αυτή είναι εθνική προδοσία!  

1 σχόλιο:

  1. Πάνο Καμμένε η Ρωσία θα σας έρθει από κει που δεν το περιμένετε όλοι σας στην ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και θα σας διώξει από κυβέρνηση, θα διώξει το ΝΑΤΟ, την Γερμανία, την Τουρκία, τους λαθρομετανάστες! Όλα αυτά προσεχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή