Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

"ΒΟΜΒΑ" ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ! ΕΞΑΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Οι Μασόνοι βρίσκονται παντού και πλέον δεν το κρύβουν.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν, στις εκδηλώσεις τους λαμβάνουν μέρος και πρόσωπα «σεβαστά» στην ελληνική κοινωνία όπως ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας ο οποίος...

εξήρε το έργο των μασόνων. Ναι καλά ακούσατε. Ο άνθρωπος που έχει «σφραγίσει» το ελληνικό τραγούδι και επί δεκαετίες λειτουργεί ως πρότυπο για την κοινωνία, είναι τέκτονας δηλαδή μασόνος.

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε για να φρίξετε:

«Ξέρετε τι σπουδαίο πράγμα είναι να πρέπει να καταλάβεις πώς μέσα από μια τέτοια προσήλωση στα τυπικά του Τεκτονισμού μπορεί να βγαίνουν τέτοιες Ελευθερίες; Τι είναι εκείνο που κάνει αυτούς τους συγκλονιστικούς Αδελφούς μου να έχει ο καθένας τον τρόπο να είναι τυπικός και συγχρόνως Ελεύθερος; Είναι το δικαίωμα πού έχουμε όλοι κάποια στιγμή να αναθεωρούμε. Εμείς λοιπόν πού είμαστε έτοιμοι να αναθεωρούμε, είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε και όλα τα πράγματα και να έχουμε πάντα μια πόρτα ανοιχτή για να νοιώσουμε όσα στα μύχια της ψυχής τους κρατούν οι συνάνθρωποί μας…

Σε μια κοινωνία, που βυθισμένη στην κρίση της εποχής αγκομαχεί προσπαθώντας, μέσα από αντίξοες συνθήκες, τις οποίες όλοι βιώνουμε, να διατηρήσει την συνοχή και την αξιοπρέπειά της, το Τεκτονικό Ίδρυμα έρχεται και πάλι αρωγός στην ανθρώπινη ανάγκη.

Ο κόσμος μας σήμερα θυμίζει ανθρωπάκια με γυρισμένες πλάτες στο πρόβλημα και την ανάγκη του πλησίον μας. Αντίθετα, το Τεκτονικό Ίδρυμα, με μέλη που έχουν τοποθετήσει τον Άνθρωπο στο κέντρο της φιλοσοφίας τους στέκεται πάντα παρών με την ίδια έκφραση αγάπης για όλους, ανεξαρτήτως θρησκείας, φυλής, χρώματος… «

Οι Μασώνοι ή τέκτονες όπως αυτοαποκαλούνται με δελτία τύπου για την εκδήλωση διατυμπανίζουν επίσης το «φιλανθρωπικό» τους έργο. Ποιοι αυτοί δηλαδή που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του πλανήτη, αυτοί που έφεραν Έλληνες και μη σε αυτή την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα, διαλύοντας οτιδήποτε στο περασμά τους, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, τώρα το παίζουν φιλάνθρωποι και σωτήρες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τους μη κρυπτόμενους πλέον μασώνους. Νέα ήθη και νέα έθιμα…

ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ


yiorgosthalassis.blogspot.com, volcanotimes.com

14 σχόλια:

  1. Νομίζεις ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι η δημοτική αρχή Παπάου Χολαργού έχει τιμήσει πολλές φορές τον Πλέσσα με εκδηλώσεις πλακέτες βραβεία διακρίσεις ;Για ψάχτο λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΥΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ "ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ". ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΘΑ ΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ". ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ. Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μετέχοντες στη Φιλική Εταιρεία ο Ιωάννης Καποδίστριας ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνη ακόμα και από τουςσύγχρονους ο Κωσταντίνος Καραμανλής όλοι ήσαν Ελευθεροτέκτονες. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει η δαιμονοποίηση μιας κοινωνικής ομάδας που δεν διαφέρει από κανέναν. Ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν έχει σχέση με θρησκείες ούτε με θυσίες ζωων στις τελετές όπως έχει επανειλημέμως γραφτεί. Είναι φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων με μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Πολλοί δημότες του Παπάγου Χολαργού ανήκουν στους Τέκτονες. Αν επιθυμεί ο δήμαρχος να δηλώσει δημόσια οτιδήποτε έχει σχέση με τον Ελευθεροτεκτονισμό εχει δικαίωμα να το κάνει. Άλλωστε πολλές τελετές γίνονται με ανοιχτές τις πύλες πλέον και δεν υπάρχει καμμία μυστικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΑΚΗ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ο ΠΛΕΣΣΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΙΖΟΝ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ . ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ . ΡΩΤΑ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ " ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ". ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΦΤΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΩΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ. ΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Η ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δω τον Αποστολόπουλο με μασονική ποδιά και χαιμαλιά στο λαιμό και τι στον κόσμο !!! Χαχαχααααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπρεπε να φτάσει τα 90 ο γέρος για να σποκαλύψει ότι είναι μασόνος ; Άρα ντρεπόταν για αυτή του τη δραστηριότητα . Μάκη πίεσε τον μπούλη να απαντήσει έχουν δίκιο τα φιλαράκια πιο πάνω που διαμαρτύρονται. Ας βγει μια φορα να πάρει θέση μη μας γράφει συνέχεια. Θα φάει ντομάτα που θα πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτα ρε πως βγαζει θεμα απο το πουθενα ο Βραχιολιδης. Αφηστε ρε τον ανθρωπο να κανει τη δουλεια του. Ακου να δεις εβγαλαν μασονο τον Αποστολοπουλο. Ημαρτον θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε. Ο Αποστολοπουλος ειναι ο πιο εντιμος που εχει εκλεγει ποτε δεν εχει σχεση ουτε με μασονους ουτε με λαμογια. Οι αλητες οι κωλοσυριζαιοι τα βγαζουν αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθόλου δεν μου κάνει εντύπωση για τον Πλέσσα. Είναι ο μόνος της γενιάς του που έχει τόσο μεγάλη προβολή στα 90 του. Λόγω μασονίας σίγουρα. Η μασονία έχει εισχωρήσει παντού . Οι πιο πολλοί πολιτικοί είναι μασόνοι. Για να ανέβεις τα σκαλιά της εξουσίας πρέπει να έχεις μασονικές η εβραικές πλάτες. Κάπου αυτες οι δύο έννοιες συγκλίνουν. Οι μασόνοι παρακλάδι του Ιουδαισμού είναι. Όλο εβραικά σύμβολα έχουν στις τελετές τους. Αν διαβάσεις στο ιντερνετ θα φρίξεις. Όποιος τους προδώσει τον πετάνε στη θάλασσα τσιμενταρισμένο όπως οι μαφιόζοι. Αλοίμονο αν ο δήμαρχος ασπάζεται τέτοιες ιδέες. Θέλουμε σαφή απάντηση τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, όταν διαβάζεις αυτά τα σοφά που έγραψες, γελάς καθόλου ; Πάντως, είναι αξιοσημείωτο πως, τόσος κόσμος, τόσοι άνθρωποι χωρίς να είναι τρισκατάρατοι μασόνοι, γνωρίζουν τόσα πολλά για τους μασόνους που, ούτε οι ίδιοι δεν τα γνωρίζουν.

      Διαγραφή
  10. ΤΟΝ ΠΛΕΣΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΞΥΔΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΔΕ ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ Ο ΠΛΕΣΣΑΣ . ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΤΥΧΑΙΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. Η ΣΙΩΠΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΟΧΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ. ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΦΟΥ Η ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της Ορθοδοξίας μας. Η Πίστη μας είναι ολοζώντανη !! Έξω οι μασόνοι από την Ελλάδα. Η Γιορτή Της Παναγίας ας γίνει ξεκίνημα να φύγουν τα τζαμιά οι άθεοι και η μασόνοι. Μόνο ο Χριστός Σώζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η χώρα έχει χαθεί και έχει γεμίσει ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ και ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ . Δεν υπάρχουν Έλληνες σήμερα . Ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν στον Θεό και στην Πατρίδα . Η ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ , ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ και ο ΑΝΤΑΡCIA λεηλατούν την χώρα σε όλη την επικράτεια . Αγέλες δολοφόνων ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα κτήνη . Οι Ιμπραήμιδες και τα ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΣΤΑΡΙΑ του ΣΥΙΣΛΑΜ θα κάψουν Ιερούς Ναούς , θα σκοτώσουν αθώους ανθρώπους και θα γκρεμίσουν την Ακρόπολη μια μέρα . Η ΚΑΤΑΡΑ και η ΠΑΝΟΥΚΛΑ της ΕΛΛΆΔΟΣ είναι η αριστερά . Όποιος δεν το καταλαβαίνει η αδιαφορεί σε μια τέτοια καταστροφή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού Γένους θα ζει μέσα στο ΣΚΟΤΑΔΙ σαν τους αρουραίους των υπονόμων . ΑΝΑΘΕΜΑ στους ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ της ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΘΑΡΘΕΙ μια μέρα ένας ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ και θα τους πηδήξει από τον ΣΦΥΡΙΖΑ μέχρι τον ΑΝΤΑRCIA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ, απλώς αναπαράγω το ερώτημα ενός ¨ΑΝΩΝΥΜΟΥ¨ : "Πάντως, είναι αξιοσημείωτο πως, τόσος κόσμος, τόσοι άνθρωποι χωρίς να είναι τρισκατάρατοι μασόνοι, γνωρίζουν τόσα πολλά για τους μασόνους που, ούτε οι ίδιοι δεν τα γνωρίζουν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή