Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΡΑΜΠΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΠΑΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΑ...ΤΕΣΣΕΡΑ;



Τα ειδικά μισθολόγια απειλούν την κυβερνητική συνοχή. Σύμφωνα με τον...



 Βηματοδότη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έλαβε χώρα ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Το κλίμα ήταν έτσι κι αλλιώς βαρύ λόγω της αναμονής των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ και έγινε ακόμη πιο βαρύ όταν στο τραπέζι «έπεσαν» τα ειδικά μισθολόγια.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, σηκώθηκε λέγοντας «Εάν αγγίξτε τα μισθολόγια των ενόπλων δυνάμεων εγώ φεύγω»! Και έκανε πάλι του θατρινισμούς του. Φυσικά ο κύριος Καμμένος όπως έχει κάνει και πολλές φορές στο παρελθόν θα κάτσει στα αυγά του στο τέλος σαν καλό παιδάκι.

«Φεύγεις Πάνο; Και που πας;», αναρωτήθηκαν οι ο πρωθυπουργός, ο Ευκ. Τσακαλώτος και ο Γ. Χουλιαράκης.

Ο κ. Καμμένος απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα: «Να ξέρεις, πρόεδρε, δεν πρόκειται να τα ψηφίσω, δεν πρόκειται να τα ψηφίσει κανέναν άλλο κόμμα, συνεπώς δεν περνούν».

Το αποτέλεσμα ήταν ο πρωθυπουργός να κάνει πίσω λέγοντας στον Πάνο Καμμένο να ηρεμήσει, να καθίσει στη θέση του και δεν θα ξαναεξεταστούν τα ειδικά μισθολόγια.

Κι όλα αυτά ενώ η κυβέρνηση αναζητεί ακόμη ισοδύναμα για το «πάγωμα» των μισθολογικών προαγωγών και ωριμάνσεων που έχει ψηφιστεί από τον Μάιο ενώ οι συνδικαλιστές της αστυνομίας μεταβαίνουν αύριο Δευτέρα στον Ν. Τόσκα για τις μισθολογικές διεκδικήσεις και τα αναδρομικά για τις περικοπές που έχουν γίνει από το 2012 μετά από σχετική απόφαση του ΣτΕ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου