Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ; ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ!!! ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Είναι ο οδοστρωτήρας της παιδείας και της θρησκείας μας! Αυτός ο απαίδευτος και αγράμματος, αλλά και άθεος αλλάζει το όνομα και το μάθημα....



 των θρησκευτικών. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα διδάσκονται γενικά περί θρησκειών στο ίδιο επίπεδο με το θρήσκευμά μας την Ορθοδοξία! Και ενώ το Σύνταγμα λέει ρητώς ότι πρέπει να προστατεύεται το θρήσκευμά μας και άρα οι γενιές να μεγαλώνουν και να διδάσκονται κυρίως τα της Ορθόδοξης πίστης μας, αυτός ο βαλτός παγκοσμιοποιητής ισοπεδώνει την θρησκεία μας και τη βάζει στο ίδιο level με τις υπόλοιπες θρησκείες. 
Το iefimerida αναφέρει σχετικά:

Το μάθημα των Θρησκευτικών αλλάζει από φέτος σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκος Φίλης.

Ο υπουργός Παιδείας ανέφερε, από το βήμα της Βουλής, ότι τα Θρησκευτικά θα γίνουν «μάθημα γνώσης των θρησκειών και βεβαίως της Ορθοδοξίας και όχι ομολογιακό, κατηχητικό».

«Θα πάμε σε επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και θα προχωρήσουμε σε ένα πρόγραμμα αλλαγής του μαθήματος των Θρησκευτικών, ώστε να μην είναι μάθημα ομολογιακό, κατηχητικό αλλά μάθημα γνώσης των θρησκειών και βεβαίως της Ορθοδοξίας, αλλά και των άλλων θρησκευμάτων τα οποία περιβάλλουν τη χώρα μας ή θρησκευμάτων, οι πιστοί των οποίων ζούνε στη χώρα μας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φίλης έκανε γνωστό πως το πρόγραμμα είναι έτοιμο και προέκυψε από ειδική επιτροπή που άκουσε όλες τις πλευρές, Εκκλησία και θεολόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου