Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ο ΚΙΜ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ! ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

Την εκτέλεση του υπουργού Παιδείας της Βόρειας Κορέας, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί στον Τύπο.
«Ο υπουργός Παιδείας Κιμ Γιονγκ-Τζιν εκτελέστηκε», δήλωσε κατά τη...


 διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, Τζονγκ Τζουν-Χέε, χωρίς αν αναφερθεί σε λεπτομέρειες.
Την Τρίτη 30 Αυγούστου είχε προηγηθεί δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο δύο ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας εκτελέστηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα διότι παράκουσαν τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Πετυχημένα Σχόλια! :


- Μηπως ανακαλυψε οτι δεν εχει και αυτος πτυχιο;

- "Εκτέλεση", βάρβαρη καπιταλιστική προπαγάνδα...Αυτό που έγινε ήταν "μείωση δαπανών του δημοσίου τομέα μέσω απομάκρυνσης των μη παραγωγικών υπαλλήλων με τρόπο τέτοιο ώστε να εξασφαλίζεται η μη επαναπρόσληψή τους".


Blogtruman

- Ο κομουνισμός είναι μορφή ξεκάθαρης δικτατορίας (όπου εφαρμόστηκε) που όμως καπηλεύτηκε την "λαϊκή κυριαρχία" ως σύνθημα..
Μου κάνει εντύπωση πως στις δικές μας χώρες θεωρείται δημοκρατικό ένα κόμμα τύπου ΚΚ (κομουνιστικό) που στην βασική του διακήρυξη λέει αμα έρθω στην εξουσία θα καταργήσω τα αλλα κόμματα και θα εφαρμόσω κομουνισμό. Χρησιμοποιεί μεν τη δημοκρατία (στις χώρες μας) για να ανέλθει στην εξουσία ώστε άμα το πετύχει να την καταλύσει. Τι διαφέρει από άλλα κόμματα "μη δημοκρατικού τόξου"..
Μου το εξηγεί κάποιος; Και να μου πει και ένα παράδειγμα όπου ο κομουνισμός δεν είναι/καταλήγει σε δικτατορία..



Sting

- ζουν σε καπιταλισμο... αγοραζουν καπιταλιστικα προιοντα... γραφουν μεσα στο ιντερνετ που ειναι 100% καπιταλιστικο...

αλλα μας λενε για το ποσο καλος ειναι ο κομμουνισμος... η λεξη υποκρισια ξαναρχεται στο μυαλο...

βριζουν την Αμερικη και ολοι εδω θελουν να ερθουν.. δεν εχω δει κανεναν τους να θελει να παει βενεζουελα και Β κορεα ομως... Υποκριτες..


https://news.google.gr

1 σχόλιο:

  1. Για το τι γίνεται ή δεν γίνεται στη Β, Κορέα γνωρίζουμε μόνο αυτά που μας λέει η αμερικανική προπαγάνδα, απλά διότι κανένα μέσο στον κόσμο δεν στέλνει δημοσιογράφους εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή