Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Δείτε εικόνα! Και τι να πει κανείς για τον επαγγελματία ο οποίος υπομένει....



 αυτή την κατάσταση αδιαμαρτύρητα. Έξω από τη στάση μετρό Χολαργού, ο Αλβανός Ρομά, είναι γνωστός εδώ και χρόνια στην περιοχή. Κατουράει και αφοδεύει μπροστά από τα καταστήματα, τρυπιέται με σύριγγες παίρνοντας τη δόση του (είναι ναρκομανής) πετώντας τις σύριγγες όπου λάχει και κοιμάται μπροστά από τις βιτρίνες των καταστημάτων! Έχει μεγάλες πληγές στο σώμα του, αποτελεί δημόσιο κίνδυνο για την υγεία, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον μεγτακινήσει. Τον μεταφέρουν για λίγο στο ΕΚΑΒ και μαν ξανά τα ίδια. Να'σου πάλι στη στ΄ση μετρό Χολαργού και μπροστά από τις βιτρίνες των καταστημάτων! 
Θα βρεθεί λύση ρε παιδιά ή τελικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά;
 

3 σχόλια:

  1. Αφού οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα καθημερινά προβλήματα τι να περιμένεις Μάκη...Εκεί θα μείνει ο αλβανός και σε λίγα χρόνια θα κτίσει αυθαίρετο εξω από το μαγαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτη κατάσταση! Ευρώπη του 2016! "Μπράβο" στον Δήμο και στους κοινωνικούς φορείς για το χάλι μας. Τουλάχιστον ξέρουμε που θα την πέσουμε όλοι μας σε λίγο που δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτη κατάσταση! Ευρώπη του 2016! "Μπράβο" στον Δήμο και στους κοινωνικούς φορείς για το χάλι μας. Τουλάχιστον ξέρουμε που θα την πέσουμε όλοι μας σε λίγο που δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή