Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ..."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!

Αν και όπως πληροφορούμαστε η παρακάτω επιστολή εκφράζει το σύνολο του ΔΣ της Ένωσης Γονέων, πρέπει να διευκρινιστεί ότι η συγκεκριμένη επιστολή αποτελεί την άποψη των εκπροσώπων της Ένωσης Γονέων κ.κ.
Σταυρούλας Μπαρμπαγεωργοπούλου και Έλενας-Νατάσσας Καΐτσα. 
Αυτά, προκειμένου να είμαστε απολύτως ακριβείς και να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Η επιστολή έχει ως εξής:


Παπάγου – Χολαργός, 30/8/2016



Αγαπητή κα Ρουφογάλη,

Αγαπητά Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης,

Οι υπογράφουσες την παρούσα επιστολή εκλεγμένες εκπρόσωποι της...
Ένωσης Συλλόγων Γονέων Παπάγου – Χολαργού δηλώνουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απαξίωση του θεσμού της διαβούλευσης που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρατηρούμε.


Συγκεκριμένα: παρότι και πρόσφατα (Δευτέρα 13/6/2016) καταθέσαμε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας στην Πρόεδρο της ΔΕΔ, εμείς οι δύο ΔΕΝ κληθήκαμε. Ενημερωθήκαμε από την τρίτη εκπρόσωπο μας και Πρόεδρο της Ενωσης Γονέων μόλις τέσσερις μέρες πριν (26/8/16) για τη σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΔ.


Κι ωστόσο σεβόμενες το θεσμό της Διαβούλευσης θελήσαμε να συμμετέχουμε ώστε να εκπροσωπήσουμε τον κοινωνικό μας χώρο, αλλά ακόμη και σήμερα, 30/8/16 λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση, δεν έχουμε λάβει το Σχέδιο του προϋπολογισμού βάσει του οποίου θα κάναμε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις μας.


Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι η παρουσία μας στη συγκεκριμένη συνεδρίαση είναι άνευ αντικειμένου και άνευ λόγου. Βεβαρημένες δε, από το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμά μας, αφού είμαστε εργαζόμενες μητέρες μικρών παιδιών και "ο χρόνος είναι χρήμα" για εμάς, δεν μας επιτρέπεται να παραβρεθούμε.


Θα θέλαμε παρ’ όλα αυτά να καταθέσουμε σκέψεις και επιθυμίες, μέσα από τα μάτια των απλών γονέων και όχι τεχνοκρατών, τις οποίες θα επιθυμούσαμε η Δημοτική Αρχή να λάβει υπόψη της στην κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού 2017.



1. Εξ’ ολοκλήρου επισκευές όπου υπάρχουν προβλήματα, με απόλυτη προτεραιότητα στα θέματα ασφάλειας των παιδιών εντός των σχολείων.


2. Σχέδιο-μελέτη συντηρήσεων των σχολικών κτιρίων με απόλυτη προτεραιότητα στα παλαιότερα κτίρια, ώστε άμεσα το περιβάλλον αυτών να μεταμορφωθεί σε σύγχρονο και φιλικό για τους μαθητές.


3. Μελέτες και κατασκευές ασφαλών διαδρομών από και προς τα σχολικά κτίρια με προτεραιότητα στα σχολεία που ενέχουν υψηλό κίνδυνο πρόσβασης (2ο-3ο Δημοτικά Παπάγου, 2ο-3ο Δημοτικά Χολαργού, 5ο Δημοτικό Χολαργού, Γυμνάσιο-Λύκειο Παπάγου κ.λπ.).


4. Κατασκευή Κολυμβητηρίου, μετά και την ένταξη της κολύμβησης στο ωρολόγιο πρόγραμμα της Γ´ τάξης Δημοτικού ως υποχρεωτικού μαθήματος, διότι πιστεύουμε ότι η μετακίνηση των μαθητών θα δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα.


5. Κάλυψη όλων των αναλωσίμων που ζητούνται από τους εκπαιδευτικούς από το Δήμο με ειδική εγγραφή στον προϋπολογισμό, για όλους τους μαθητές, όλων των τάξεων, όλων των οικογενειών σεβόμενοι το Σύνταγμα και το δικαίωμα όλων ανεξαιρέτως των Ελληνόπουλων στη δημόσια δωρεάν Παιδεία.


6. Μελέτες για επαρκή τεκμηρίωση ανάγκης δημιουργίας νέων σχολικών κτιρίων. 


7. Λειτουργία μόνιμων συνεργείων που θα συνεργάζονται κατ´ αποκλειστικότητα και σίγουρα κατά προτεραιότητα με όλους του Διευθυντές των σχολείων.



Για όλα αυτά εμείς δεν μπορούμε να ζητήσουμε συγκεκριμένα κονδύλια. Δεν είμαστε ειδικοί ώστε να τα κοστολογήσουμε. Άλλωστε είναι γνωστό πλέον το θέμα με τις εκπτώσεις των εργολαβικών εταιρειών.

Ζητάμε η πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής να ταυτιστεί με των γονέων.

Ζητάμε η παιδεία, τα σχολεία και η μαθητιώσα νεολαία να γίνουν τελικά η απόλυτη και μόνη προτεραιότητα, διότι σίγουρα όλοι συμφωνούμε ότι είναι η επένδυση για το μέλλον του Δήμου μας.



Για την Ένωση Συλλόγων Γονέων Παπάγου – Χολαργού οι εκπρόσωποι


Σταυρούλα Μπαρμπαγεωργοπούλου


Έλενα-Νατάσσα Καΐτσα



Υ.Γ. Το παρόν παρακαλούμε να αναγνωστεί κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής.

28 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ. ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΓΚΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα χα χα χα χα χα χου χου χι χι χα χα χα χα ... αϊ στο καλό σου, μας έκανες και γελάσαμε πάλι, μπράβο μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεω τώρα εγώ, μήπως το πρώτο σχόλιο 4:49μμ είναι εντελώς άσχετο με την ανάρτηση;;; Για το δεύτερο 6:09μμ δεν λέω κάτι, γιατί είναι προφανές ό,τι χλευάζει τον συντάκτη του πρώτου...και καλά κάνει, τέτοιος που είναι ο... γλείφτη να τον πω; ...μπααα, έχει ξεπεράσει αυτό το στάδιο...! Δημιουργεί "νέα" σχολή!!!
    {Road runner}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...``ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ...΄΄
    δλδ, σε βρήκαν οι κάτοικοι (όλοι!) του προάστειου, σφουγκοκωλάριε και σε όρισαν εκπρόσωπό τους για να "διαβιβάσεις τα συχαρίκια" στον πιο "πετυχημένο δήμαρχο", που τους έκανε "ευτυχισμένους" με τις καταπληκτικές παραστάσεις...;
    Τι "καπνίζεις" ρε γαμώτο και σε έχει κάνει έτσι;;;

    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δήμαρχος κατάφερε να υποβαθμίσει την πιο σημαντική πρόβλεψη του "Καλλικράτη",τη δημόσια διαβούλευση.Οχι μόνο δεν πιστεύει σε δημοκρατικούς θεσμούς αλλά και αδυνατεί να κατανοήσει τα προβλήματα και να τα ιεραρχήσει.Πάνω από τη νέα γενιά,το μέλλον του δήμου μας,τα θεάματα-φεστιβάλ.Εχει λησμονήσει και τον άρτο--για τις ευπαθείς ομάδες,αφού οι προσκλήσεις των θεαμάτων επιλεκτικά μοιράζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΕΣΤΙΒΑΛ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΙΣ " ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΕΤΕΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΙΜΗ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά χωρίστηκε σε δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα δεν είχε παραστάσεις επειδή ακυρώνονταν και η δεύτερη ενότητα είχε παραστάσεις αλλά ..."δεν βλεπόντουσαν" !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Δεν υπάρχει Δημόσια Δωρεάν Παιδεία με ψευτο κυβέρνηση την ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ και ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Πρέπει να ξεβρωμίσουν οι Σύλλογοι Γονέων από τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ και τα σχολεία μας να βγάζουν Ελληνόπουλα μα αγάπη στην Πατρίδα και όχι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . Δεν υπάρχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ για κανέναν ούτε μέσα στα σπίτια μας όταν εκατοντάδες χιλιάδες ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ λεηλατούν την χώρα σε όλη την Επικράτεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ...``ΔΕΣ ΤΙΒΑΛ΄΄ είναι το..."καλύτερο", (άλλο που οι θεατές όταν βγαίνουν ... "μουρμουρίζουν" τις περισσότερες φορές) ασύστολα ψέματα. Ίσως και γιατί "τον φύγανε" τον οδοντογιατρό..."επικίνδυνος γαρ για το μέλλον(!!)" και έχουμε και τον παπαγάλο-γλείφτη-ντελάλη για να το τονίζουμε, ρίχνουμε και λίγο..."γαλλικά και πιάνο" για ξεκάρφωμα, είναι και τα προσόντα της "ακίνδυνης" ακαταμάχητα...έχουμε και την "φοβερή" ``ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ΄΄ και μετά από όλα αυτά ήρθε και η παράσταση "ΕΠΤΑ + ΕΠΤΑ Χ ΕΠΤΑ : ΕΠΤΑ = **** να ο "μαγικός αριθμός", που κέρδισε τις εκλογές ο πιο "πετυχημένος..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...αδιάφορος". Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτη την ζωή...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ !!! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό το σχόλιο ...``ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ΄΄ των γονέων που σε διόρισαν να τους "εκπροσωπήσεις" και να δώσεις τα "συχαρίκια" στους "συνεργάτες";;;
      Πάντως, άλλα "σχόλια" ακούω από τους γονείς...
      Αυτός είναι όλος και όλος ο μηχανισμός της προπαγάνδας;
      "Μια φορά και ένα καιρό..."

      Διαγραφή
    2. ...και ζήσαμε εμείς καλά και ο "πετυχημένος & συνεργάτες" καλύτεραααα!!!

      Διαγραφή
  11. χα χα χα χα χι χι χι χου χου, τα παιδιά "έκαναν" τις αιτήσεις και οι γονείς θα πάνε φέτος παιδική χαρά...χα χα χα χα!
    Εμ δεν σου τα είπαν καλά ρε παπαγάλε, κάποιοι γονείς, όχι και λίγοι, έφαγαν "πόρτα"...Πόσα αλλοδαπά "παιδάκια" έχουμε στους παιδ. σταθ.;;; Ξέρεις να απαντήσεις;;;
    Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα, "σπατούλαρε..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ . ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ΘΑ, ΘΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, όταν γίνει!

      Διαγραφή
    2. το ΄πε το ΄πε ο παπαγάλος...ότι θα κάνει έργα ο..."πετυχημένος"

      Διαγραφή
  13. ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΙΩΠΑΣ. Ο ΤΙΓΚΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΤΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...από όλους τους δημότες;;"
      Δλδ εδώ μιλάμε για ποσοστά της τάξης 99,99%...ένα πράγμα ίδιο με Β.Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν...
      Θα μας πεις τι "καπνίζεις" ρε γαμώτο και σε έχει κάνει έτσι;;;

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

      Διαγραφή
    2. ΩΠΑ !! ΝΑ ΚΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ !! ΤΟΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ;;; ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

      Διαγραφή
    3. το βρίσιμο ρε στραβάδι που το είδες;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΔΕΡΦΟΥΣ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ. ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟ.

      Διαγραφή
  14. Είναι τυχαίο άραγε που οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων δεν έχουν βγάλει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΔΑΜΑΡΤΥΡΙΑ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που διάλυσε την Παιδεία και μετατρέπει τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας σε ΓΚΕΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ τρομοκρατών ; Που είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ; Έξω τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς από τα σχολεία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον χοντρομπαλά τον Φίλη τα παράπονα σας που έχει κάνει τα σχολεία ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ με δεκάδες παιδεραστές να διδάσκουν στα παιδιά μας χωρίς εσείς οι συριζαίες να ενοχλείστε . Αυτά περί ασφάλειας των παιδιών μας μέσα στα σχολεία είναι μα.......ς και λόγια της καφετέριας . Σε λίγο καιρό η Μαλάρια , ο Τύφος , η Χολέρα και άλλες μολυσματικές αρρώστιες που φέρνουν οι λαθρο θα θερίζουν μέσα στα σχολεία και αυτές οι άχρηστες θα γλύφουν τον MR ALEXIS . Καλύτερα να παραιτηθείτε γιατί είστε όλες άχρηστες και επικίνδυνες για τα παιδιά μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το ..."τι καπνίζεις ρε γαμώτο και σε έχει κάνει έτσι;" είναι όλα τα λεφτά, πιο πετυχημένο και από τον "πετυχημένο"...
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΦΠΣΕΓΥΗΘΙΟΩΨΗΚΦΣΔ. ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ. ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΕΚΚΡΙΣΗ ΣΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε όχι δα, σαλιάρης είναι μόνο ένας...εσύ, είσαι ανεπανάληπτος και μοναδικός στο είδος σου πρωταθλητης στο γλείψιμο. Αυτό σου το αναγνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα. Ρίξε και ένα σφουγγαρισματάκι και στην Περικλέους 55, έχει πολλά σάλια σου εκεί...!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή