Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ! ΔΕΙΤΕ...

Με τις βαλίτσες στο χέρι άρχισαν λίγο μετά τις 07:00 να φτάνουν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας οι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών που θα διεκδικήσουν μέσα στις....


 επόμενες 48 ώρες άδεια για ένα από τα τέσσερα κανάλια.
Οι κ.κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Θοδωρής Κυριακού και Βλαδίμηρος Καλογρίτσας θα συμμετάσχουν οι ίδιοι προσωπικά στον διαγωνισμό και θα κοιμηθούν στα... ράντζα εκστρατείας που έχει ετοιμάσει η ΓΓ Τύπου για την μακρά και επίπονη διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρεις ημέρες!
Κατόπιν κλήρωσης για την ακριβή ώρα άφιξης, ξεκίνησαν να φτάνουν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου, οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιρειών που διεκδικούν μία από τις τέσσερις άδειες. Ωστόσο φαίνεται πώς η σειρά δεν τηρήθηκε. Αυτό μάλλον μικρή πάντως σημασίας έχει, αφού σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεικινήσει η διαδικασία.
Εχοντας μαζί τους από μία μικρή βαλίτσα ο καθένας – αφού ίσως χρειαστεί να παραμείνουν απομονωμένοι στο κτίριο για τις επόμενες 48 ώρες – και χωρίς οι περισσότεροι να κάνουν κάποια δήλωση εισήλθαν στο κτίριο, το οποίο έχει ήδη εφοδιαστεί με ράντζα και χημικές τουαλέτες.
Πρώτα έφτασαν οι άνθρωποι της Singular Logic, της εταιρείας που έχει αναλάβει το διαγωνισμό. Η ώρα που θα μπαίνουν στο κτίριο οι εκπρόσωποι των υποψηφίων ορίστηκε κατόπιν της κλήρωσης, και έτσι στις 07:10 μπήκε ο εκπρόσωπος του του STAR Κάρολος Αλκαλάι.
  

Στη συνέχεια μπήκαν στο κτήριο οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 με τον Θοδωρή Κυριακού και τον Στρατή Λιαρέλλη να κάνουν αργότερα την εμφάνιση τους. Ο κ. Λιαρέλλης μάλιστα είχε αρκετές τσάντες μαζί του, ένα ειδικό στρώμα ύπνου και έναν ανεμιστήρα.


Τρίτος κατά σειρά μπήκε ο υιός του κ. Καλογρίτσα, Βλαδίμηρος με εκπροσώπους της ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.).



Τέταρτος κατά σειρά αφίχθη ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

 
Αμέσως μετά μπήκε στη ΓΓΕΕ ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. Οπως μάλιστα εξήγησε, ο κ. Αλαφούζος δεν θα παραστεί στη διαδικασία.
 

Σειρά είχε μετά ο κ. Δημήτρης Φουρλεμάδης από τον ALPHA. Σε δήλωση που έκανε στην κάμερα είπε ότι δεν θα έπρεπε να γίνει δεκτή η εγγυητική του κ. Καλογρίτσα και συνέχισε: «Είμαι αισιόδοξος, η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη και είναι και ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές».

Προτελευταίος μπήκε στη ΓΓΕΕ ο κ. Ιβάν Σαββίδης. «Δύσκολο να σχολιάσουμε κάτι που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Δεν είναι απολύτως κατανοητό αυτό το σενάριο. Η αίσθηση είναι ότι υπάρχουν κρυφά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν με άλλον τρόπο, να ήταν μια ανοιχτή διαδικασία και να τελείωνε με όποιον δώσει περισσότερα. Εμείς δεχόμαστε τους όρους της κυβέρνησης και προχωράμε», δήλωσε ο κ. Σαββίδης.

Με την άφιξη του Πάνου Κυριακόπουλου της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ» ολοκληρώθηκε ο κύκλος αφίξεων και πλέον αρχίζει η διαδικασία.
Πάντως χαρακτηριστικό είναι πως όσοι φτάνουν στη ΓΓΕ έρχονται με βαλίτσες και σλίπινγκ μπαγκ προετοιμασμένοι για μακρά παραμονή.




Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 09:00, αν και οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδονται κάνουν λόγο για παράταση μιας ώρας, ενώ αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ακόμη και όταν θα δοθεί η πρώτη άδεια, δεν θα γίνει τίποτα γνωστό.
Οι εκπρόσωποι των καναλιών δεν θα κρατούν τα κινητά τους τηλέφωνα ωστόσο θα υπάρχει τηλέφωνο σε περίπτωση που χρειαστεί να αφήσουν κάποιο μήνυμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου