Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 3,5% ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ: "ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ"!!!

Το βδελυρότερο πολιτικό υποκείμενο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την πιο βρώμικη δουλειά από όλους τους μνημονιακούς πρωθυπουργούς. Κατάφερε....

να εξαπατήσει έναν ολόκληρο λαό ως δήθεν αντιμνημονιακός, για να σύρει τη χώρα στο 3ο Μνημόνιο, να μας φορτώσει με επιπλέον 86 δις ευρώ δάνειο, να διαλύσει μισθούς και συντάξεις και το χειρότερο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τον οριστικό θάνατο όλων των Ελλήνων στα επόμενα χρόνια. Το γεγονός ότι υπέγραψε και αποδέχτηκε ότι στα επόμενα 12-15 χρόνια το πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας πρέπει να είναι τουλάχιστον 3,5% κατ' έτος, βάζει ταφόπλακα στα απομεινάρια της ελληνικής οικονομίας. Οικονομολόγοι μιλούν στα κανάλια και κρούουν τον κώδωνα, λέγοντας ότι ουσιαστικά η χώρα δεν θα υπάρχει σε λίγα χρόνια. Όσοι κατάφεραν να επιβιώσουν από τους μνημονιακούς τυφώνες, θα εξοντωθούν και αυτοί. 
Ο λόγος είναι απλός ακόμη και για ένα πρωτοετή φοιτητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου: με 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα είναι αδύνατον να επιβιώσει η ελληνική οικονομία. Αυτό σημαίνει ότι θα ενεργοποιείται συνεχώς ο "κόφτης" με συνέπεια να καταστραφούν όλα τα νοικοκυριά της χώρας και να εκμηδενιστεί κάθε κατανάλωση. Η χώρα δηλ. θα μετατραπεί σε ένα  απέραντο νεκροταφείο! 
Αυτό πέτυχε ο βδελυρός πολιτικά, ο εθνοπροδότης Τσίπρας! 

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ.... ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΑΣΑ ΠΑΣΑΝ ΙΔΕΑ ΠΟΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΗΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή