Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Χολαργός, 15 Δεκεμβρίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου
Πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, τα εγκαίνια ενός ...

ακόμη χώρου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθώς και του Κοινωνικού Φαρμακείου, στα πλαίσια της στήριξης των ευπαθών ομάδων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, στο οίκημα επί της οδού Βουτσινά 51 στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στην Ειρήνη Κακογιάννη, η οποία προσέφερε το οίκημα για τις υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας του Δήμου μας, καθώς και στον κ. Παπαδάκη εκτελεστή της διαθήκης, ο οποίος έδωσε την έγκριση για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου, στο συγκεκριμένο χώρο.
Τέλος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα και συγκεκριμένα την προηγούμενη δημοτική αρχή, την πρώην Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κα Βίκυ Νικάκη, τη νυν Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κα Λίλα Σουρανή,  το προσωπικό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, αλλά και όσους βοηθούν το έργο του Δήμου για τη στήριξη των οικονομικά ασθενών συμπολιτών μας.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων



5 σχόλια:

  1. Επιτέλους δεν εννοεί να απογαλακτιστεί ο νύν από τον τέως;
    Νισάφι πια με το αχώνευτο...προκαλεί δυσπεψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προάστιο των ηλικιωμένων,των καλοβολεμένων και των χοντροκώληδων δεν αποτελούν κίνδυνο για να μην βγει ξανά δήμαρχος ο Αποστολόπουλος.Δυστυχώς η μάσα είναι μεγάλη και σε αυτήν προστίθενται και πολλοί πολλοί άλλοι του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικάκη Ξύδης Σουρανη ...2007 η 2017 ? Τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δεν θα αλλάξει...Άλλωστε είτε Ξύδης είτε Αποστολόπουλος μια από τα ίδια...Φανφάρες και μάσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή