Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙΓΚΑΣ: "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ"!!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Δελτίο Τύπoυ 60

                                                      23 Δεκ. 2016

Υπερασπιστής του αδίκου ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος
προκαλεί ΛΥΠΗ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Δεν επιχαίρουμε...

για την πολύμηνη καταδίκη του διορισμένου από τον Δήμαρχο πρώην επικεφαλής και νυν απλό μέλος της Εθελοντικής Ομάδος Δασοπροστασίας κ. Βαγγέλη Στογιάννη. Αισθανόμαστε πάντως δικαιωμένοι. Ο κ. Στογιάννης καταδικάσθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με ποινή 10 μηνών φυλάκισης διότι είχε εξυβρίσει δημόσια και απρόκλητα τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Κώστα Τίγκα το καλοκαίρι του 2015. Εξύβριση που το δικαστήριο έκρινε ότι είναι «Συκοφαντική Δυσφήμηση».
Τούτο έγινε με αφορμή επίθεση αδέσποτου σκύλου σε συμπολίτη μας στην περιοχή του Κοιμητηρίου Παπάγου αλλά και καταγγελίες τραυματισθέντων στον τοπικό τύπο. Ο κ. Τίγκας, όπως ο θεσμικός του ρόλος του επέβαλε, πληροφορηθείς το γεγονός προχώρησε στην έκδοση δελτίου τύπου κοινοποιούμενο και στο Δήμαρχο ζητώντας από αυτόν και τις φιλοζωικές οργανώσεις να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα από το Ν.4039/2012 για τα αδέσποτα ζώα.
Με τη συμπεριφορά του αυτή ο κ. Στογιάννης που είναι και σήμερα μέλος της Εθελοντικής Ομάδος Δασοπροστασίας, προσέβαλε τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρόσωπο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.
Δυσάρεστα όμως μας εξέπληξε η παρουσία στο δικαστήριο του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου και της Προέδρου της Κοινότητας Χολαργού κ. Κατερίνας Γκούμα ως μαρτύρων υπεράσπισης  του κ. Στογιάννη. Ο Δήμαρχος, προσπάθησε να αναδείξει τις ευαισθησίες του κ. Στογιάννη για τα ζώα και τη μη πρόθεσή του να θίξει τον κ. Τίγκα, ανεπιτυχώς όμως αφού το δικαστήριο ουδόλως τις έλαβε υπόψη του.
Η συμπεριφορά του κ. Αποστολόπουλου και η εκούσια συνηγορία του στην υπεράσπιση του άδικου μας προξενεί ΛΥΠΗ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ για το Δήμαρχο.


    


27 σχόλια:

  1. Για την υπόθεση άκουσα, ότι ο Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε την καταδίκη του κατηγορουμένου με την ποινή των Τεσσάρων μηνών.
    Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, όμως επέβαλλε την ποινή των Δέκα μηνών!!!
    Ως εδώ, τίποτα το μεμπτό!
    Το περίεργο είναι ό,τι στο δημοτικό συμβούλιο, όταν και συζητήθηκε η υπόθεση της καταδίκης του Κου Στογιάννη, προ ολίγων ημερών, ο Κος Δήμαρχος επιχείρησε να υποβαθμίσει την ποινή των Δέκα μηνών(σαφώς βαρύτερη των τεσσάρων μηνών) παρουσιάζοντάς την περίπου ως ..."χαριστική(!!)" ποινή, λέγοντας με έμφαση...``επιβλήθηκαν 10 μήνες, για να έχει το δικαίωμα της Εφέσεως(sic)΄΄!!!
    Κε Δήμαρχε, προφανώς και δεν το γνωρίζετε, αλλά το δικαίωμα ασκήσεως Έφεσης έχει ο οιοσδήποτε καταδικασθείς σε ποινή μεγαλύτερη των Σαράντα Ημερών...!
    Είναι προφανές λοιπόν, ότι ο Πρόεδρος του δικαστηρίου που το γνωρίζει αυτό καλύτερα από όλους, δεν καταδίκασε τον κατηγορούμενο με ποινή Δέκα μηνών, αντί της προτεινόμενης των Τεσσάρων μηνών από τον Εισαγγελέα, για να "παράσχει" το δικαίωμα ασκήσεως Έφεσης...αλλά, γιατί η κατηγορία μετατράπηκε από απλή "εξύβριση" στην σαφώς βαρύτερη κατηγορία της "συκοφαντικής δυσφήμησης"!!!
    Συνεπώς Κε Δήμαρχε, δεν κατανοώ την "προσπάθεια υποβάθμισης" του γεγονότος από μέρους σας στο δημοτικό συμβούλιο...!
    Το ερώτημα που γεννάται πλέον, είναι το κατά πόσον ο Κος Στογιάννης μπορεί να παραμένει στις τάξεις του εθελοντισμού μετά την δεκάμηνη καταδίκη του και, αν προτίθεστε να τον αποπέμψετε μετά και από την ιταμή συμπεριφορά προς το πρόσωπο του Κου Τίγκα, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και προτίμησης ψήφου 8.000 συνδημοτών μας!!!
    Το θέμα είναι ηθικής τάξεως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς δυο δήμαρχοι--ο νυν και ο πρώην--έχουν τόση αδυναμία στο πρόσωπο του κ.Στογιάννη;Γιατί τον έφεραν από άλλο δήμο διαγράφοντας την προσφορά όλων των εθελοντών και αναγορεύοντάς τον σε αυτόνομη εξουσία;

      Διαγραφή
    2. Χρησιμοποιήθηκε για να "τελειώσει τους...ενοχλητικούς"!
      Αυτούς που είναι "βάρος" για οποιανδήποτε μορφή εξουσίας.
      Σου απάντησα;

      Διαγραφή
    3. Προφανώς υπάρχει κάτι βαθύτερο στην περίπτωδη του κου Στογιάννη. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ούτε οι υπερεξουσίες ούτε το "τσιφλίκι" όπως κατάντησε τη δασοπροσταδία ούτε οι δύο δήμαρχοι που το είχαν και τον έχπυν στον "αφρό". Γιά ψάχτο λίγο Μάκη. Είσαι έξυπνος άνθρωπος πιστεύω....

      Διαγραφή
  2. Κατά τα άλλα συνέχισε να τον γλύφεις τον Αποστολόπουλο. Όπως άδειασε πολλούς παλιούς φίλους έτσι άδειασε και σένα. Τι περίμενες οτι θα πάρει το μέρος του Τίγκα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ Κ.ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΟΤΑΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΒ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10 μήνες για "λίγη φιγούρα";;Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.
      Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για την εξύβριση όταν ήταν νωρίς ακόμη. Ο κος Τίγκας, μεγάθυμος και σοφότερος αυτού, αν εμπράκτως ανακαλούσε δημόσια, φρονώ ό,τι θα τον συγχωρούσε!!!
      Την ημέρα της δίκης παρ΄ότι "ζήτησε συγγνώμη" δεν έγινε αποδεκτή, γιατί πλέον ήταν φανερό ότι ήταν "ελιγμός" και δεν εμπεριείχε το στοιχείο της ειλικρίνειας!!!

      Διαγραφή
  5. Η αλαζονεία είναι αιτία για όλα τα δεινά του ανθρώπου!
    Η αλαζονεία και η αχαριστία...γενικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μεγάλο δίκιο...και ένα περίεργο πράγμα φίλε, οι αλαζόνες έχουν και το ελάττωμα της αχαριστίας κατά κανόνα και στρέφονται εναντίον των ευεργετών τους...!

      Διαγραφή
  6. Έχεις κάνει πολλά λάθη Στρατηγέ Τίγκα και τα πληρώνεις .Είχες μοναδική ευκαιρία να κάνεις ένα Πατριωτικό ψηφοδέλτιο και να σαρώσεις . Υπάρχουν πολλοί δεξιοί στον Δήμο μας και χιλιάδες Πατριώτες . Οι αριστεροί είναι μειοψηφία και δεν έχουν καλό όνομα στον Δήμο μας . Φοβήθηκες και νόμιζες ότι θα σε ψήφιζαν οι συριζαίοι κατσαπλιάδες και άλλοι λαθροκομμουνιστές και εγκατέλειψες τον Δεξιό χώρο . Οι κομμουνιστές είναι ανθέλληνες τρωκτικά και μισούν αυτή την χώρα . Είναι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ της Ελλάδας . Και κάτι ακόμα . Να γνωρίζεις Στρατηγέ ότι ΦΑΣΙΣΤΑ σε ανεβάζουν και ΦΑΣΙΣΤΑ σε κατεβάζουν κάθε μέρα . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΑΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ τους κομμουνιστές του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανδρόνικε συγχαρητήρια για το ελπληκτικό σχόλιο-άρθρο απάντηση στον φασίστα κομμουνιστή Ρεμούνδο . Τα στοιχεία σου ακλόνητα τεκμιριωμένα έδωσες μια καταπληκτική ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ απάντιση σε ένα ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ . Και πάλι συγχαρητήρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε και συνοδοιπόρε!!!
      Καλές γιορτές σε όλους τους γνήσιους Έλληνες και πατριώτες!
      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Και Τα Ιερά Τα Πάτρια Τιμήσω Και Μόνος Και Με Τα Πάντων . ΛΑΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ .

      Διαγραφή
  8. Αλήτες καθάρματα κλέφτες κομμουνιστές προδότες και ανθέλληνες . Συμμορία Τσίπρα λεηλατεί την Ελλάδα . Και το ΚΚΕ τα ίδια σκατά είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρω και κάποιον άλλο, που παρακαλούσε γονατιστός-κυριολεκτικά-για να μην "δώσει συνέχεια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Στογιάννης είναι περίπτωση! Σπάνια συναντά κανείς τέτοια φούσκα σε μέγεθος ανθρώπου. Κουνιέται και το παίζει μάγκας εκ του ασφαλούς, βρίζει και συκοφαντεί ασύδοτα, όταν όμως σφίξουν οι κώλοι κιτρινίζει, κονταίνει και μιλά κινέζικα. Χώρια το παραμύθι που εδώ και χρόνια πουλά για "άψογη φύλαξη του Υμηττού" λες και ο κόσμος είναι γκαβός και ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Έχει πει τόσα παραμύθια που στο τέλος θα τα πιστέψει κι ο ίδιος και θα αρχίσει να κυκλοφορεί με την στολή του Ναπολέοντα. Όσο για τον Δήμαρχο άστο καλύτερα. 40 χρόνια στον Χολαργό τέτοιο κατάντημα δεν έχω δει. Με τις υγείες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος ούτε γκαβός ούτε και ηλίθιος είναι. Ούτε πιστεύει τις φαντασιώσεις του περί επαρκούς φύλαξης του Υμμητού!
      Απλά, πιστεύει στα "μάτια του" και την παιδική χαρά που βλέπει, δεν αντέχει την "πολυλογία" και τα φληναφήματα και όπου φύγει-φύγει...!
      Μακριά του όσο γίνεται και σίγουρα αξιοπρεπείς!

      Διαγραφή
  11. χα χα χα χα πολύ καλό...
    ακόμα γελάω, από τα γέλια δεν μπορώ να κεντράρω το πληκτρολόγιο... γαμώτο!
    φίλε να 'σαι καλά μου έφτιαξες το απόγευμα!!
    Εσύ ξέρεις περισσότερα αλλά γράφεις λίγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν κατάλαβα...Τι το περίεργο έχει η στολή του Ναπολέοντα;;;
    Ίσα-ίσα, έχει ωραία χρώματα, έχει λιλιά, έχει επωμίδες "σκατηλάτη" και έχει και καπέλο που όταν φοριέται μοιάζει με..."φέτα καρπουζιού!!!"
    Αν έχεις και τις "μπουρμπουλήθρες από τις φούσκες, ε τότε, έχεις όλο το "πακέτο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...και όσο για τα "παραμύθια", εμένα μου αρέσει εκείνο το παραμύθι με την κοκκινοσκουφίτσα, τον κακό λύκο, την γιαγιά και το..."μεγαλειώδες σκηνικό χολιγουντιανών διαστάσεων", στο βουνό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα πάλι μου αρέσουν τα καρτούνς και τα Μίκυ Μάους, ο Σεραφίνο, ο Τιραμόλα και...ο Μπόλεκ και Λόλεκ! Πειράζει;;

      Διαγραφή
  14. Λαϊκά άσματα περασμένων δεκαετιών, με τίτλους:
    "Στο κελί 33"
    (που είναι απέναντι από το... 31)

    Άλλο άλλο...
    "εφτά νομά σ' ένα δωμά"

    Άλλο άλλο άσμα λαϊκό...
    "δέκα χρόνια δικασμένος μέσα στο γεντί κουλέ"

    Άλλο άλλο...
    "Ρίτα Ριτάκι κανέναν δεν φοβάσαι"
    αυτό είναι άσχετο ρε άσχετε...
    -παρεσήρθην εξουζεμουά και με το μπαρδόν...μανδάμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πειράζει που είσαι "μεγάληηηη φίρμα"...πειράζειιιιι...
    Άσμα λαϊκό του Γιάννη Φλωρινιώτη (από την Φλώρινα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πάλαι ποτέ ισχυρή και φημισμένη ομάδα του Χολαργού, που ενέπνεε σεβασμό και εμπιστοσύνη, έχει "καταντήσει όπως έχει καταντήσει"...
    Οι "υπεύθυνοι" για αυτόν τον ξεπεσμό, έχουν ονοματεπώνυμο και είναι "γνωστοί" σε όλους!
    (και όπως σχολιάζει κάποιος πιο πάνω) εφόσον είστε "ικανοποιημένοι" και σας αρέσουν οι "Τιραμόλες, οι Σεραφίνοι και οι Μπόλεκ & Λόλεκ, τότε καλά κάνετε και διατηρείτε αυτήν την... "ειδυλλιακή" κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Διαπιστώσεις που σου αφήνουν μία "πικρή γεύση".
      Έχει καταντήσει άδυτο των αδύτων και δυστυχώς, όσο κι'αν επιχειρούν να πείσουν(ποιους άραγε;) είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν πείθουν και αυτό που μένει τελικά, είναι...
      ``αιδήμων σιγή΄΄!!!

      Διαγραφή
  17. Κάποιοι γεννιούνται έτσι και έχουν τον... "ανθρωποδιώκτη"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή