Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΕΒΡΑΙΑ Η ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ! Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...


Η Άνγκελα MERKEL (Κάσνερ) Μέρκελ (γερμ. Angela Dorothea (Kasner) το γένος Κάσνερ, είναι Γερμανίδα πολιτικός (CDU) (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ). Στις 22 Νοεμβρίου 2005 το γερμανικό κοινοβούλιο την εξέλεξε στο αξίωμα του καγκελάριου της Γερμανίας. Η κόρη του λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ και της δασκάλας Χέρλιντ Κάσνερ γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1954...

στο Αμβούργο. Λίγο μετά τη γέννησή της, ο πατέρας της ανέλαβε θέση σε εκκλησία της Ανατολικής Γερμανίας. Έτσι η οικογένεια μετακόμισε στο Τεμπλίν, 80 χιλιόμετρα περίπου βόρεια του Βερολίνου. Η Άνγκελα Μέρκελ έζησε μέχρι το 1990 στην σοσιαλιστική Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία.Όπως οι περισσότεροι μαθητές, έτσι και η Μέρκελ ήταν μέλος της επίσημης νεολαίας του σοσιαλιστικού κόμματος, της Ελεύθερης Γερμανικής Νεολαίας (FDJ).
Η μητέρα της ήταν μια Πολωνή Εβραία.Ο μητρικός παππούς της ήταν ο Ludwik Kaźmierczak, καταγόταν από το Πόζναν και πολέμησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Γερμανίας, ξαδέλφια και ανίψια του παππού της, ήταν στην πολωνική εφημερίδα «Gazeta Wyborcza».
Υπάρχει μια φωτογραφία που δείχνει τον παππού της, με στολή του στρατού από μια μονάδα των Πολωνών που πολέμησαν στο γαλλικό στρατό κατά των γερμανών .
Σήμερα τι κάνει αυτή; Πολεμάει τους Γερμανούς απλο! μυστήριο πάντως οπού και να ψάξεις κομμουνισμός και Εβραίοι,αριστερά κόμματα ειναι πακέτο! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΤΟΝΊΖΩ! Μην σας κορόιδευαν με άρθρα και βίντεο


Οι φίλοι μας οι Εβραίοι ίδρυση και εξάπλωση του Ισραήλ μετα τα λεφτά που πήραν απο το "ολοκαύτωμα" που σας πιπιλίζουν.

ΕΒΡΑΊΟΙ: Είμαστε ιεροί των θεών σε αυτόν τον πλανήτη. Είμαστε τόσο μακριά από τις κατώτερες φυλές που είναι σαν έντομα. Οι (...) Άλλες φυλές θεωρούνται ως ανθρώπινα περιττώματα. Το πεπρωμένο μας είναι να αναλάβουμε την εξουσία πέρα από τις κατώτερες φυλές.
Η Επίγεια βασιλεία μας από τους ηγέτες. Οι μάζες θα γλείφουν τα πόδια μας και μας χρησιμεύουν ως σκλάβοι! »(Ισραηλινός πρωθυπουργός Μεναχέμ Μπεγκίν σε μια ομιλία του στην Κνεσέτ.
Νέος πολιτικός,25 Ιουνίου 1982 .)" ούτε καν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το πραγματικό μέγεθος του χρέους μας. Είμαστε εισβολείς. Είμαστε καταστροφείς. Είμαστε επαναστάτες. Έχουμε λάβει το φυσικό κόσμο σας, τα ιδανικά σας, το πεπρωμένο σας οδηγούμε γρήγορα και χαλαρά σε αυτό. "" Εμείς ("Εβραίοι") είμαστε πίσω από κάθε επανάσταση!!.
οι Εβραίοι έχουν χειραγωγήσει την μάζα να πιστεύει ότι κάνει η Γερμανία κουμάντο στην Ελλάδα!!! και ο βοσκός (Εβραίοι) πάει τα πρόβατα για σφαγή! αν κάνεις μια βόλτα στο facebook θα παρατηρήσεις ότι οι πιο πολλοί είναι παντελώς ηλίθιοι και βρίζουν την Γερμανία! έχει πιάσει τόπο η πλύση εγκεφάλου από πολλές καλοπληρωμένες ιστοσελίδες και όχι μόνο! η Γερμανία είναι μία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή από 1945!.Δεν υπάρχει χώρα.. κράτος Γερμανία... Το έχει δηλώσει δημοσίως και ο Σόιμπλε Μυστική συνθήκη υποταγής της 21ης Μαΐου 1949..
Άρα Ελλάδα και Γερμανία είναι εβραιοκρατουμενες χώρες!(Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία) περιττό να πούμε οτι αυτοί οι 2 λαοί έχουν κοινά μεταξύ τους!(ένα μυστικό καλά κρυμμένο, που θα ασχοληθούμε σε άλλο άρθρο) γιαυτό από το 1940 (που οι κομμουνιστές σκότωναν και βασάνιζαν Γερμανούς χωρίς λόγο και αίτια) έως και σήμερα, το μόνο που κάνουν οι Εβραίοι είναι διχόνοια μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας μέχρι να μπασταρδεψουν το πληθυσμό με λαθρο, όπως κάνουν τα ίδια και στις 2 χώρες! και φυσικά, δεν είναι τυχαίο που έδωσαν εντολή να βιάζουν χιλιάδες γυναίκες στην κατεχόμενη Γερμανία του 1940 μετά τα εγκλήματα πόλεμου κατά του Γερμανικού λάου, είχαμε τα ίδια και εδώ, παιδομάζωμα, σφαγές και εθνοκαθάρσεις από τους "ήρωες" κομμουνιστές! σε μη κομμουνιστές άρα και γνήσιους Έλληνες!
Κρατάμε το τελευταίο επανάσταση! από την εποχή των ανταρτών που πολεμούσαν κατά των Γερμανών και τους τάιζαν Άγγλοι ,όπλα κτλ(όχι υπέρ της Ελλάδας αφού ούτε καν έχουν σύνορα οι λεγόμενοι κομμουνιστές) έως σήμερα! Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις για αυτές τις εβραιοκινουμενες επαναστάσεις; στα πιο πρόσφατα ΚΟΣΟΒΟ; ΟΥΚΡΑΝΙΑ; η Συρία που ειναι ολοφάνερο ποιοι στέλνουν όπλα στην isis? cia!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

3 σχόλια:

  1. Τοποθετεί τις παλάμες με τα δάχτυλά της να εφάπτονται πάντα με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο.
    Είναι κάποιος "συμβολισμός"
    Αποσκοπεί στο να στέλνει κάποιου είδους "μήνυμα";
    Ποιους έχει αποδέκτες;
    "Κάτι θα σημαίνει", δεν μπορεί να πρόκειται μόνο για κάποια "αγκύλωση" των χεριών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

      Μερικά "ειδικά μασονικά σημάδια". Νομίζω ότι η νέα πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Τερέζα Μαΐη και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι μέρος των Illuminati με πανομοιότυπο τρόπο που κάνουν με τα χέρια τους. Το ίδιο χαρακτηριστικό γίνεται και με Juncker και τον Πάπα Παύλο ΙΙ

      Διαγραφή
  2. Είδες οι ελλ. παροιμίες πόσο εύστοχες είναι; Επί παραδείγματι:
    "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή