Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΕΝΩ ΚΗΔΕΥΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...

Ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Χίου περιστατικό συνέβη λίγο μετά ...
τις 09:00 το πρωί της Τρίτης στον οικισμό του Φρουρίου με πρωταγωνίστρια μία 90χρονη. Η άτυχη 90χρονη χαροκαμένη μάννα , που σύμφωνα με τους γείτονες, απουσίαζε στην Αθήνα για λίγες ημέρες προκειμένου να κηδέψει την κόρης της.
Επιστρέφοντας όμως στο νησί της Χίου το πρωί της Τρίτης αντίκρισε την είσοδο του σπιτιού της παραβιασμένη και μέσα σε αυτό να υπάρχουν μετανάστες που εκμεταλλευόμενοι την απουσία της Κατέλαβαν το σπίτι της και το μετέτρεψαν σε… Ξενώνα !

«Τα κρεβάτια ήταν χρησιμοποιημένα και τα συρτάρια της κουζίνας ήταν όλα ανοιχτά. Όταν η 90χρονη κάλεσε σε βοήθεια αμέσως οι μετανάστες τράπηκαν σε φυγή.
Όταν έφτασε στο χώρο η Αστυνομία οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν. Μέσα σε λίγη ώρα διαπιστώθηκε ότι εκτός από το συγκεκριμένο σπίτι είχε παραβιαστεί και διπλανό οίκημα το οποίο για χρόνια παραμένει κλειστό», δήλωσαν στον «π» αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.
πηγή, scoops.gr


2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΊΝΑΙ ΤΑ SS ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΞΥΛΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΡΙΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΡΙΜΑΔΙΟ ????? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΙ???????????? ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή