Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ!

Τι αποκάλυψε ο Μπακογιάννης για τη σχέση του με την Κοσιώνη;
Στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day μίλησε ο...

Κώστας Μπακογιάννης και.. αναφέρθηκε σε πολλά, όπως και για τη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη.
Ο περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με την Σία Κοσιώνη, «κάρφωσε» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και απάντησε στα σχόλια του Απόστολου Γκλέτσου αλλά ας τα πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.
Όταν ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον Απόστολο Γκλέτσο και στα όχι τόσο όμορφα σχόλια του για την κακοκαιρία και τα προβλήματα που προκλήθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε..
Πρόσφατα αναφέρθηκε σε σένα με όχι πολύ καλά σχόλια, με αφορμή την κακοκαιρία και τα προβλήματα που προκλήθηκαν…
Ποιος είπαμε τα λέει αυτά; Ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν έχει και πολύ σημασία.

Όσον αφορά τη Σία Κοσιώνη, ο Μπακογιάννης δήλωσε πως:
«Κοίτα… Είμαστε δυο άνθρωποι που προσπαθούμε να κάνουμε ο καθένας τη δουλειά μας όσο μπορούμε καλύτερα. Δεν προκαλούμε ελπίζω, δεν ενοχλούμε ελπίζω και κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή.
Οι τοίχοι του γραφείου ενός πολιτικού πρέπει να είναι γυάλινοι, διάφανοι. Δεν έχεις το δικαίωμα να κρύψεις τίποτα. Ο άλλος εκεί έξω πρέπει να τα ξέρει όλα για σένα.
Όμως, άλλο το γραφείο και άλλο το σπίτι. Κι εμείς άνθρωποι είμαστε και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία κανονικότητα και πάνω από όλα να προστατεύσουμε τα παιδιά».
Και τέλος, αναφέρθηκε στα Ίμια και στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι..
«Πήγε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στη θάλασσα στα Ίμια και μετά βγάζει φωτογραφίες και το πουλάει. Ρε μεγάλε, αν αυτά που λες τα εννοείς, πήγαινε προσγειώσου στο νησί και κατέθεσε στεφάνι».
fimes.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ;; ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;;;ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΙΟΛΑΣ...................ΑΤΥΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη από τότε που παράτησες τα φλέγοντα δημοτικά θέματα του Παπάγου και Χολαργού και ασχολείσαι με άσχετα , έχασες πολλούς αναγνώστες. Που είναι εκείνος ο Μάκης ο μαχητής που τον είχαμε συμπαραστάτη ; Για τα 8 ευρώ του δρόμου Υμηττού πήρες το μέρος του δημάρχου...Σε έφαγε και σένα η κρίση. Πήγες με την εξουσία...Κρίμα... Συνέχισε να γλύφεις το δήμαρχο όπως κάνουν όλοι οι τοπικοί δημοσιογράφοι και σε λίγο μόνο εσύ θα διαβάζεις τις αναρτήσεις σου..ο κόσμος πεινάει και εσύ ασχολείσαι με ποια πηδάει ο Μπακογιάννης ...χεστήκαμε στην τελική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή