Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ...

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η διατήρηση και ενίσχυση της πλούσιας αθλητικής δραστηριότητας στην πόλη μας, μέσα από τα προγράμματα του Δήμου, τα Σχολεία και τους Αθλητικούς συλλόγους, αποτελεί διαρκή προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής και...


προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους/ες .  
Ταυτόχρονη και εξίσου σημαντική προτεραιότητα μας,  αποτελεί η προστασία και ανάδειξη της υψηλής αισθητικής, οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού , του βουνού μας που είναι αναντικατάστατη πηγή ζωής, χαράς, άθλησης και υγείας. 
Σας περιμένουμε λοιπόν, με ιδιαίτερη χαρά, όλου/ες στον φετινό «4ο Δρόμο Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2017». 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

IΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.


Ο Υμηττός ειναι πράσινο ορόσημο.Η αποτελεσματική προστασία του περνά και μέσα από δράσεις, που αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική και περιβαλλοντική αξία του. Ο  “Δρόμος Ζωής - Αναδεικνύοντας τον Υμηττό”, ο οποίος διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από τον Δήμο και τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π., με την πλούσια συμμετοχή του, αποτελεί μια σημαντική – όχι την μόνη – δράση όλης της Αγίας Παρασκευής υπέρ του Υμηττού.
Δράση για τη ζωή.
Σας καλούμε λοιπόν σε μεγάλη συμμετοχή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου