Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΜΕ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΚΑΦΗ!!! ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ"!!!

04 Μαΐου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή - Μιχάλης Χριστοδουλίδης: «Τουρκικά σκάφη αλωνίζουν εντός των εθνικών υδάτων, με χωροφύλακα τις τουρκικές Ε.Δ. και με φερετζέ τα γερμανικά σκάφη, με υπογραφή συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ»


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με πρόσχημα την προστασία των προσφύγων παρέδωσε το Αιγαίο στους Τούρκους οι οποίοι κόβουν βόλτες, εξερευνούν και κατασκοπεύουν ανενόχλητοι....
 

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στις 11 Φεβρουάριου 2016, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ο οποίος δήλωσε: «Μόλις συμφωνήσαμε ότι το ΝΑΤΟ θα παρέχει υποστήριξη για να βοηθήσει στην κρίση των προσφύγων και των μεταναστών. Αυτό βασίζεται σε κοινό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας». 
Το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης μετατράπηκε σε τριμερή συμφωνία ΕΕ -ΝΑΤΟ - ΕΛΛΑΔΟΣ για την αντιμετώπιση δήθεν των προσφυγικών ροών και έτσι με αρχή το ΤΠΚ Κρυσταλλίδης P69, με το τουρκικό F-505 TCG Bafra αναχώρησαν Παρέα από την Βηρυτό του Λιβάνου προς το Αιγαίο. 
Ως αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας τα τουρκικά σκάφη αλωνίζουν εντός των εθνικών υδάτων, με χωροφύλακα τις τουρκικές Ε.Δ. και με φερετζέ τα γερμανικά σκάφη. 
Ωστόσο, το καταστατικό της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας δεν προβλέπει πουθενά επέμβαση σε κράτος μέλος του για αντιμετώπιση προσφυγικών ζητημάτων, καθώς αυτό αποτελεί αντικείμενο μόνο του ΟΗΕ και μόνο μέσα από τις διεθνείς συνθήκες. 
Παρόλο που η Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτής κ. Ραχήλ Μακρή, ζήτησε απαντήσεις από τον ΓΓ του ΝΑΤΟ μέσω του λογαριασμού του στα social media, δεν έλαβε απάντηση. 
Η ‘’πολιτική’’ αυτή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παραβιάζει κατάφωρα και υπονομεύει την εθνική ακεραιότητα της χώρας και ειδικά όταν το ένα μέλος αυτής, αξιώνει διαρκώς εδαφικές διεκδικήσεις. 

Και σαν να μην έφτανε η εθνομειοδοτική συμφωνία, φήμες φέρουν τον Υπουργό να μεθοδεύει το ξεπούλημα της ΕΛΒΟ στα χέρια τουρκικών συμφερόντων, μέσω διεθνούς διαγωνισμού που δεν προβλέπει καμία διελκυστίνδα για να περάσει μία ελληνική αμυντική βιομηχανία σε επίδοξους ξένους ‘’κατακτητές’’ και μέσω εταιρείας της Αφρικής, μετοχές της οποίας κατέχει τουρκική κρατική εταιρεία εξοπλιστικών. 
Το Μέτωπο Νίκης καλεί την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να σταματήσει να θέτει σε κίνδυνο την εθνική υπόσταση της χώρας και να πάσχει να αποτελεί τον δούρειο ίππο των σχεδίων άλωσης της Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.facebook.com/metoponikis/videos/1183442891764365/?pnref=story 

 Ραχήλ Μακρή
Π. Βουλευτής των Ελλήνων – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Χριστοδουλίδης Μιχάλης
Σμήναρχος ε.α. και Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός 
Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

3 σχόλια:

  1. Η ΡΑΧΗΛ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΩΣ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ Η Κ. ΜΠΕΝΑΚΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ 2005 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΩΣ ΚΑΤΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΗΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!!!ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ ΕΔΩΣΑΝ Κ@Λ@ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΡΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ !!!!!!!!! ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΡΑΧΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΤΗΣ -ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΡΑΧΗΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ... ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή