Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΣΦΑΙΡΑΣ....

Άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Γλυκά Νερά από την άγρια δολοφονία ενός άνδρα έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, το πρωί της Τετάρτης..


Τέσσερις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, έστησαν καρτέρι στο θύμα, ονόματι Γρ., την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο και άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ . Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια γονέων και παιδιών που εκείνη την ώρα πήγαιναν στο σχολείο. Μία γυναίκα τραυματίστηκε, επίσης, από εξοστρακισμό. Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία φαίνεται να συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών νονών της νύχτας. Λίγη ώρα αργότερα επί της οδού Αγαμέμνονος βρέθηκε ένα καμένο αυτοκίνητο. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες.

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.
zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΟΠΛΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή