Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΤΙΓΚΑΣ: "ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ"!

                                                             29 Απριλίου 2017

Δημοτικός Φωτισμός
στα χειρότερά του
Ανάγκη Άμεσης Συντήρησης         

Κύριε Δήμαρχε,
Μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που πρέπει ένας Δήμος να ...


προσφέρει στον πολίτη είναι η ασφάλεια, ώστε να κάνει τις δραστηριότητές του αλλά και τη διαβίωσή του γενικότερα όσο πιο άνετη και ασφαλή γίνεται.
        Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο φωτισμός των οδών και χώρων αναψυχής έχει σκοπό την παροχή καλής ορατότητας στους συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν τους χώρους αυτούς και με αυτό τον τρόπο συμβάλει στην οδική αλλά και στην δημόσια ασφάλεια.
Αναφερόμενοι σε αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλαδή στη δημόσια ασφάλεια, θα πρέπει να ομολογήσετε ότι ο Δήμος μας δυστυχώς και σε αυτό τον τομέα πάσχει. Πιο συγκεκριμένα η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον φωτισμό που υπάρχει στα όρια Αστικού και Περιαστικού ιστού είναι ελλιπέστατη, αφού στο μεγαλύτερο μέρος δεν υπάρχει φωτισμός.
Αλλά και όπου υπάρχει είναι εντελώς παραμελημένος και ασυντήρητος, με αποτέλεσμα οι κίνδυνοι ασφαλείας να μεγιστοποιούνται και οι συμπολίτες μας που κατοικούν στα όρια του οικιστικού ιστού, στην τελευταία δηλαδή σειρά σπιτιών, τόσο στο Χολαργό όσο και στον Παπάγου, να νοιώθουν ανασφαλείς όταν το σκοτάδι της νύχτας πέφτει.
           Κώστας–Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης       και στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, κινηθήκαμε κατά μήκος της τελευταίας γραμμής σπιτιών προς τον Υμηττό και διαπιστώσαμε ότι στο μεγαλύτερο μήκος περιμετρικός φωτισμός δεν υπάρχει και απαιτείται η άμεση συμπλήρωσή του. Όπου υπάρχει, θέλει άμεση παρέμβαση για συντήρηση αφού πολλά σημεία από αυτού δεν λειτουργούν, όπως λ.χ. στο ύψος των αριθμών 59,61,63 και 65 της οδού Αδελφών Διδασκάλου στου Παπάγου.
Κύριε Δήμαρχε,
Μεριμνήστε για να αποκατασταθεί άμεσα η λειτουργία των φωτιστικών σημείων στις διευθύνσεις που σας προαναφέραμε και αρχίστε έγκαιρα τις ενέργειές  σας για τη χρηματοδότηση του έργου «Συμπλήρωσης του Περιμετρικού Φωτισμού Χολαργού - Παπάγου». Είναι αδικαιολόγητο για ένα Δήμο με 11.000.000 Ευρώ ταμειακά διαθέσιμα να μην μπορεί να αντιμετωπίσει ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που όπως και άλλες φορές είπαμε είναι θέματα ΥΨΗΛΗΣ, ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ


Θα το κάνουμε πραγματικότητα εμείς, στην κατάλληλη χρονική στιγμή, εάν δεν μπορέσετε να το κάνετε εσείς ως παρούσα Δημοτική Αρχή, το έργο «Συμπλήρωσης του Περιμετρικού Φωτισμού Χολαργού - Παπάγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου