Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ...!! ΨΑΧΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί μαζί με τον δράστη, έφτασαν στο...


διαμέρισμα που μένει ο 38χρονος άνδρας, προκειμένου να ελέγξουν εάν υπάρχουν κι αλλά όπλα. Για τον λόγο αυτό περιμένουν να έρθει και εισαγγελέας, ενώ ο δράστης ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός που πυροβόλησε τους μαθητές.

Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου Τάσος Αμπινίσης μίλησε στο ptotothema.gr 

«Από την πολυκατοικία που είναι πιο δίπλα από το φροντιστήριο στον 2ο όροφο, περίπου το μεσημέρι βγήκε έξω κάποιος κύριος, προφανώς μάλλον είχε αεροβόλο όπλο και άρχισε να ρίχνει στον κόσμο. Τέσσερις μαθητές από το δικό μου φροντιστήριο τραυματίστηκαν, άλλοι στην πλάτη, άλλοι στον αυχένα. Ενημερώθηκαν οι γονείς και τα πήγαν στο νοσοκομείο. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία ήρθε. Αρχικά χτυπούσαν για να μπουν και ο συγκεκριμένος κύριος δεν άνοιγε. Βρήκαμε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και μέσα από αυτόν βρήκαμε τα στοιχεία του πατέρα του κυρίου που πυροβόλησε για να ανοίξει. Από εκεί και πέρα ακολουθήθηκε η διαδικασία της αστυνομίας. Είναι Σύρος και από ότι είπαν οι γονείς του που ειδοποιήθηκαν και ήρθαν, έχει προβλήματα από τον πόλεμο».

Τρία από τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους τις επόμενες ώρες, ενώ το τέταρτο διαπιστώθηκε εξ αρχής ότι είχε επιπόλαια τραύματα από τα σκάγια του αεροβόλου.
το διαβάσαμε στο http://www.stoxos.gr

1 σχόλιο:

  1. Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή