Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ 32 ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΗΤΕΣ...

Ο στόχος των εχθρών της χώρας, δηλαδή των δανειστών και των ντόπιων υπηρετών τους είναι να επιφέρουν πλήγμα στην καρδιά της Ελληνορθόδοξης οικογένειας. Θέλουν την εξαφάνιση των Ελλήνων και...

δη της ελληνικής οικογένειας. Η ελληνική οικογένεια που έμαθε από τα πρωτοχριστιανικά χρόνια να έχει ως αργία την Κυριακή, υποχρεώνοται από τους παγκοσμιοποιητές και αθέους του ΣΥΡΙΖΑ να δουλεύηει και την Κυρική! Υποχρεώνονται οι επαγγελματίες να ανοίγουνσυνολικά 32 Κυριακές τον χρόνο!!! Τουτέστιν από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο θα είναι ανοικτά όλα τα καταστήματα, όπως προβλέπεται στη νέα συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης. Όσοι νιώθουν χριστιανοί και Έλληνες οικογενειάρχες, δεν πρέπει να υπακούσουν στο άθλιο αυτό μέτρο.
Το ρεπορτάζ από το vimaorthodoxias.gr αναφέρει:
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο μέτρο αναμένεται να ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 15 Μαΐου και θα προβλέπει όλα τα καταστήματα ανεξαιρέτως μεγέθους και δραστηριότητας θα μπορούν να είναι ανοικτά τις Κυριακές έως και το τέλος Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι στις τουριστικές περιοχές η πλειονότητα των καταστημάτων μπορούσε να λειτουργήσει και με το υφιστάμενο πλαίσιο, ωστόσο απαγορευόταν η λειτουργία των καταστημάτων με εμβαδόν άνω των 250 τ.μ., κάτι το οποίο στην πράξη δεν εφαρμοζόταν.

Ωστόσο, το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων προκαλεί σοβαρότατες αντιδράσεις από πλευράς ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ αλλά και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Παράλληλα, προγραμματίζεται πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαΐου.

Μάλιστα η ΕΣΕΕ είχε αποστείλει προ ημερών επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με την οποία του επισήμαινε πως «η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων 32 Κυριακές θα αυξήσει τις εργατοώρες για τους υπαλλήλους, ενώ η μέχρι τώρα λειτουργία του για οκτώ Κυριακές, δεν συνέβαλε στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

2 σχόλια: