Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ...

Μην τολμήσει η κυβέρνηση Τσίπρα να φέρει στη Βουλή και να νομοθετήσει τις νέες εντολές των δολοφόνων δανειστών. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προβούν σε νέες σφαγές των συντάξεων. Θα αποτελέσει συνταγματικό πραξικόπημα! Η κυβέρνηση Τσίπρα η οποία δεν εφαρμόζει την απόφαση του Στε το οποίο έχει αποφανθεί ότι είναι ...

αντισυνταγματικές οι περικοπές στις συντάξεις από το 2012 και μετά, εντέλλοντας την κυβέρνηση να επιστρέψει στους συνταξιούχους όσα τους χρωστά το κράτος, όχι μόνο δεν εφαρμόζει τη δικαστική απόφαση, αλλά ετοιμάζεται να ψηφίσει κατ΄εντολή των τοκογλύφων, νέες σφαγές οι οποίες μπορεί να φτάσουν και στο 50%! 
Αυτό το συνταγματικό πραξικόπημα που αποτελεί κατάλυση της ελληνικής Δημοκρατίας δεν θα περάσει! Η προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα που νομοθετεί κατ΄εντολή των τοκογλύφων ψηφίζοντας αντισυνταγματικούς νόμους, θα τιμωρηθεί, θα καθίσει στο σκαμνί! 

2 σχόλια:

  1. ο βρωμοοβριος αξελ νιωθει θεος...
    μην του ταραζετε την ησυχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ????? ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ????? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2005 Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ????? ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ?????? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ???? ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΑΙ !!!!!!! ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ???? ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!! ΑΝ ΔΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!!!! ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ !!!!! ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ,ΔΙΚΑΣΤΗΣ ,ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 'Η' ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ?????? ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΣΩΣΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ !!!!!!! Υ.Γ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΛΘΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!!! ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ????? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή