Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...

από αναγνώστη μας
ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ...

ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ,ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/3 ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ .

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1/3 .
ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ Ή ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΛΙΚΟΙ, ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή ΝΑΖΙ  ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ !!!!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ,ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΩ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΩΣ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ "ΝΑΙ".

ΓΡΑΦΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ "ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΚΟΥΖΑΝ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΟΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ Ή ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" !!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

11 σχόλια:

  1. Θα πρέπει προφανώς να χάσουμε όλοι τις περιουσίες μας για να είμαστε στην Ευρώπη καθώς και τις δουλειές μας.Είναι λογικό όλοι αυτοί να θέλουν Ευρώπη.Τόσα λεφτά βγάζουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ......ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αγαπητός κύριος που τους έκανε ρόμπα όλους εκεί μέσα,από τοπική Χολαργού μέχρι και τους Λοβέρδο & Κουμουτσάκο, τους είπε κάτι αποστομωτικό.Εσείς κύριοι λέτε όλες αυτές τις αρλούμπες γιατί γεμίζει το πορτοφόλι σας κάθε μήνα,ενώ το δικό μου έχει χάσει σε 7 χρόνια μεγάλο μέρος του οικογενεικού εισοδήματος.Τι περισσοτερο να τους πει και πόσο ρόμπα να τους έκανε περισσότερο; H αλήθεια στο πιάτο τους ήταν και μαζί με αυτούς και σε πολλούς άλλους δήθεν φιλοευρωπαϊστές που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου η οποία μόνο παρουσίαση δεν ήταν αλλά αντιθέτως ήταν ένα στοχευμένο κρεσέντο της αυριανής συμπολίτευσης Νεας Δημοκρατίας - Δημοκρατικής συμπαράταξης(ΠΑΣΟΚ),υπέρ της Ευρώπης και στο γεγονός ότι η Ελλάς θα πρέπει να μείνει με κάθε κόστος μέσα σε αυτήν.
    Το θέμα είναι και πολύ σωστά το ανέδειξε ο συγκεκριμένος συνδημότης μας,αν το κόστος αυτό σημαίνει να χάσουμε όλοι εμείς τις περιουσίες μας ή μέρος της,ενω ο κύριος Λοβέρδος και Κουμουτσάκος αλλά και όλοι αυτοί οι κύριοι που υπερασπίζονται την θέση αυτή,ομιλούν εκ του ασφαλούς με γεμάτο πορτοφόλι κάθε μήνα,με το γεγονός ότι αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν γιατι απλά είναι Βουλευτές οπότε έχουν και ασυλία και βέβαια εκ του ασφαλούς !!
    Θερμά συγχαρητήρια στον συνδημότη μας που τα είπε έξω από τα δόντια χωρίς φόβο και ένα μεγάλο κρίμα για 3-4 κομματόσκυλα μεταξύ των οποίων και της τοπικής του Πασοκ που τον χιουχάϊσαν.
    Ας γνωρίζουν ότι οι περισσοτεροι τον χειροκροτήσαμε και μακάρι να ήταν Δημαρχος ή υποψήφιος Βουλευτής,θα είχε την ψήφο μας.Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η Ελλάδα.Δυστυχώς δεν γνωρίζω το όνομα του αλλα τον Συγχαίρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις επόμενες εκλογές,δημοτικές ή εθνικές,ας ψηφιστούν άνθρωποι που αποδεδειγμένα έχουν υπηρετήσει τους συμπολίτες τους,δεν έχουν πάρει χρήματα και δεν έχουν υπολογίσει το πολιτικό κόστος.Ανθρώπους που δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις αλλά κάνουν δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή την Ευρώπη που παρουσιάστηκε από τον δήμαρχο,τους βουλευτές που ψήφισαν για να φτωχοποιηθούμε και τις τοπικές Πασοκ-ΝΔ δεν την θέλουμε και δεν μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 77% ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ομηλία του Δημάρχου ήταν καλή και αναφέρθηκε στους λαθρο πρόσφυγες και στα προβλήματα που δημιουργούν στην Πατρίδα μας . Αρκετοί δημότες Χολαργού έκαναν πολύ καλές ερωτήσεις για τα εθνικά θέματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι αληταράδες ψεύτες ανθέλληνες και προδότες από τους λεχρίτες κατσαπλιάδες τα μιάσματα του ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή