Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Καλή σας ημέρα και Καλή εβδομάδα.

Σας επισυνάπτω σημερινές φωτογραφίες της κατάστασης που επικρατεί...

στην οδό Αγίου Γεωργίου 2, ΤΚ 15342. Από μία σύντομη βόλτα στην Αγία Παρασκευή διαπιστώνω πως πρέπει να είναι το μοναδικό σημείο το οποίο αποτελεί σοβαρή εστία μόλυνσης λόγω της συσσώρευσης απορριμμάτων. 
Η κατάσταση επιβαρύνεται περισσότερο γιατί στο σημείο αυτό γίνεται απόθεση των απορριμμάτων του καταστήματος "Τσι Τσι" και όχι μόνο των πολυκατοικιών. 
Αν και σήμερα δεν καταστεί δυνατή η αποκομιδή τους, τότε η υγεία των κατοίκων στα παρακείμενα διαμερίσματα θα αρχίσει να τίθεται σε κίνδυνο με δεδομένο ότι αυτά τα απορρίμματα βρίσκονται ακριβώς κάτω από κρεβατοκάμαρες και κουζίνες. 
Είναι αδύνατο να ανοίξουμε παράθυρα όχι μόνο λόγω της οσμής αλλά και λόγω των εντόμων που εισέρχονται στα διαμερίσματα.

Ελπίζω να προωθηθεί στον κ. Δήμαρχο αφού το παρόν σκοπεύω να το διαβιβάσω όχι μόνο σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες Υγείας αλλά και στα ΜΜΕ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση αλλά και γιατί με αυτή την κατάσταση μου δώσατε ένα δείγμα Ινδίας την οποία τόσο πολύ θέλω να επισκεφθώ και δεν το έχω κάνει μέχρι σήμερα λόγω παρόμοιων καταστάσεων με αυτή  απεικονίζω στις φωτογραφίες μου. 

Με εκτίμηση,

Σεβαστή-Άννα Κωνσταντοπούλου
Yoga Teacher 
ERYT200,RPYT, YACEP

1 σχόλιο:

  1. Το πρόβλημα αυτό δεν είναι μόνο σημερινό λόγω της μη αποκομιδής των απορριμάτων από το Σάββατο. Το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζουμε καθημερινά αφού στους 6 αυτούς κάδους απορρίπτονται τα απορρίμματα 40 και πλέον διαμερισμάτων,του εστιατορίου "ΤΣΙ-ΤΣΙ", του Φαρμακείου "ΚΟΥΤΣΗ" και άλλων καταστημάτων με αποτέλεσμα σχεδόν καθημερινά να διαμαρτύρονται οι περίοικοι. Η κατάσταση καθίσταται αφόρητη σε υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες συμβάλλουν στη γρηγορότερη αποσύνθεση οπότε οι οσμές είναι έντονες και αφόρητες.Είναι ντροπή να υπάρχουν τριτοκοσμικές εικόνες σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Αγίας Παρασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή