Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! "ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ", ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...

Απίστευτο; Είναι όμως αληθινό! Δείτε τι γίνεται με την "Ελλήνων Συνέλευσις" του Αρέτμη Σώρρα! Διαγράφει από το σωματείο-κόμμα του...

όσους παρέστησαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Δείτε την παραπάνω φωτό και όσα γράφει παρακάτω ένα πρώην μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις. 

ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ..
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ ''ΕΚΛΕΚΤΟΙ'' ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ !!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ?? ΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΣ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ !! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ??

ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ.

ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ !!!
Σε άλλη ανάρτηση, σημειώνουν οι αντίπαλοι πλέον του Σώρρα:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ - ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! ΚΙ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΝΝΟΩ) ΜΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ) ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ''ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ '' ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ !! ΚΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου