Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ:"ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ή ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ 10 ΧΛΜ. ΜΑΚΡΙΑ; ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ"!

22 Ιανουαρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Τελικά ήταν ένα μικρό συλλαλητήριο ή τόσο μεγάλο που...

σας ανάγκασαν να σταματάτε τον κόσμο στα διόδια και 10 χιλ. μακριά; Θα μας απαντήσετε ενώπιον του εισαγγελέα»

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με εντολή του στο Υπουργείου Μεταφορών και της ΕΛΑΣ, έκλεισε τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα, εμποδίζοντας διερχόμενα αυτοκίνητα στο συλλαλητήριο, ενώ ακινητοποιήσαν δεκάδες λεωφορεία στο Καλοχώρι, 10χλμ από τον χώρο του συλλαλητηρίου, προκειμένου να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο. 
Αποτέλεσμα πολίτες κάθε ηλικίας, ηλικιωμένοι, παιδιά και ΑμΕΑ, να μην μπορούν να μεταβούν στο Συλλαλητήριο και να αναγκαστούν να περπατήσουν 10 χιλιόμετρα.
Καλώ όσους υπήρξαν μάρτυρες της ανήκουστης αυτής πράξης, όπως επικοινωνήσουν στο mail info@metoponikis.gr, προκειμένου να κατατεθεί μήνυση όσων εμπόδισαν πολίτες να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα αυτό της διαμαρτυρίας. 
Καλώ την κυβέρνηση, όπως μας απαντήσει τελικά ήταν ένα μικρό συλλαλητήριο ή τόσο μεγάλο που σας ανάγκασαν να σταματάτε τον κόσμο στα διόδια και 10 χιλ. μακριά;


Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου