Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

"ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ"! ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: "ΕΔΩΣΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ"! ΒΙΝΤΕΟ


Απαντήσεις σε όσους τον κατηγορούν για την στάση που κράτησε για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Λευκό Πύργο έδωσε μιλώντας σε φοιτητές του ΑΠΘ, στο πλαίσιο του #PRESSnext_gen, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Επανέλαβε πως δεν συμφωνούσε με την πραγματοποίησή του, αλλά ως δήμαρχος υπέγραψε την άδεια να τελεστεί όπως και ότι έδωσε ρεύμα...

στους διοργανωτές. Παράλληλα πρόσθεσε πως και η δημοτική τηλεόραση το κάλυψε πολύ καλά.

Ερωτώμενος για το Σκοπιανό ζήτημα ο δήμαρχος υποστήριξε πως υπάρχει μεγάλη κακοπληροφόρηση, επαναλαμβάνοντας πως είναι ψέμα ότι η Μακεδονία είναι μία. «Λένε ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Είναι ψέμα. Είναι τρεις. Η δεύτερη είναι στην ΠΓΔΜ και τρίτη στη Βουλγαρία» σχολίασε μεταξύ άλλων. Παράλληλα επέμεινε στην θέση του πως το Νέα Μακεδονία είναι προτιμότερο από το Βόρεια Μακεδονία. «Το «Νέα» δηλώσει μια καινούργια χώρα. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε να μας κλέψουν την ιστορία. Η ιστορία δεν μπορεί να κλαπεί. Αυτοί γίνονται καραγκιόζηδες» συμπλήρωσε.
«ΠΑΟΚτσήδες έκαψαν την Libertatia»
Ο Γ. Μπουτάρης αναφέρθηκε και στην εμπρηστική επίθεση στο κτίριο όπου στεγαζόταν η κατάληψη “Libertatia” στη Λεωφόρο Στρατού και κάηκε ολοσχερώς. Αποκάλυψε πως η επίθεση έγινε από ΠΑΟΚτσήδες.
«Το κτίριο κάηκε από δύο αντιφρονούσες ομάδες ΠΑΟΚτσήδων. Οι μισοί ήταν υπερεθνικιστές, οι άλλοι ήταν αναρχικοί. ΠΑΟΚτσήδες. Μαλώνουν μεταξύ τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Δείτε βίντεο από την φωτιά:

                                                        το διαβάσαμε στο http://www.oparlapipas.gr

1 σχόλιο:

  1. Εσύ όταν πίνεις δεν ξέρεις τι λες!
    Πίνεις, πίνεις πολύ...
    Και πίνεις και ψεύδεσαι!
    (κατά το..."Σούζη τρως και τρως και ψεύδεσαι")
    Άϊντε τώρα στον..."μαικήνα σου" κόπανε, νεοταξίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή