Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! "ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑ" ΣΕ ΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΗ!

Χολαργός, 25 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το Κατορθωμένο Σώμα» σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού και μουσική Νίκου Καλλίτση
σε πρώτη εκτέλεση στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία «Αφιέρωμα στον...

Άγγελο Σικελιανό», στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τις πρώτες Δελφικές Εορτές, αλλά και τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών. 
Πρόκειται για το μουσικό έργο «Το Κατορθωμένο Σώμα» σε ποίηση του Άγγελου Σικελιανού, το τελευταίο έργο του συνθέτη και συμπολίτη μας Νίκου Καλλίτση, σε πρώτη εκτέλεση. 
Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. 
Συμμετείχαν η υπέροχη πολυμελής Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή, ο Βαθύφωνος Κώστας Μαυρογένης και στο πιάνο η  σολίστ Μιμή Ρουφογάλη. 
Για το ποίημα «Το Κατορθωμένο Σώμα», καθώς και για την επίκαιρη παρουσία του ποιητή στη σημερινή εποχή, μίλησε η Ομότιμη Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κα Στέλλα Πριόβολου.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

1 σχόλιο:

  1. Έπεσε στα χέρια μου ο``Θόρυβος΄΄αυτό το..."έντυπο(;)" εφημερίδα το λένε κάποιοι, το ξεφύλλισα και διαπίστωσα ότι από τις 15 ανούσιες σελίδες του, στις δέκα είχε φωτογραφίες του δημάρχου μας...με αποκορύφωμα το "σαλόνι" όπου εκεί είχε τέσσερις φωτογραφίες του!!!
    Πολλές φωτό ρε παιδιά και αναρωτιέμαι, μήπως το κάνει για να μην τον "ξεχάσουμε;;;" Διότι στην περιοχή του δήμου δεν κυκλοφορεί και πολύ-πολύ.
    Τον διαβεβαιώνω, πως δεν τον ξεχάσαμε και σίγουρα θα "θυμηθούμε" το 2019 τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, τις εξαγγελίες του και την "απουσία του", τα πέντε χρόνια της δημαρχίας του!!!
    Για την ιστορία, στην εφημεριδούλα, από τις εναπομείναντες πέντε σελίδες που δεν είχαν φωτογραφία του, οι τρείς είχαν διαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή