Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 25ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ...

Τον απόλυτο τρόπο έζησε χθες στις 21:40 μια 25χρονη οδοντίατρος στην...

περιοχή του Γκύζη, πολύ κοντά στο Πεδίον του Άρεως. Η γυναίκα που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) είχε σχολάσει και περπατούσε στην οδό Θερειανού όταν στη συμβολή της με την Κατσαντώνη της επιτέθηκε ένας άνδρας. Ο άγνωστος την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και προσπάθησε να τη βιάσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας της επιτέθηκε από πίσω, την έριξε στο έδαφος και της έσκισε το εσώρουχο.

Η 25χρονη έβαλε τις φωνές και, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο επίδοξος βιαστής επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε άλλο άτομο και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια η οδοντίατρος κατέφυγε στην κλινική του ΤΥΠΕΤ και εκεί της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει τραύματα από μαχαίρι.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα χθες δεν πήγε να καταθέσει στη ΓΑΔΑ γιατί, όπως είπε, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η κατάθεσή της αναμένεται σήμερα, ενώ οι έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει για τον εντοπισμό του άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου