Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΗ, ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

Οι Τούρκοι αφήνουν υπονοούμενα ότι στην φυγάδευση στην Ελλάδα ήταν εμπλεκόμενες και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες οι οποίες είχαν...

ναυλώσει το γιοτ, ενώ τα βέλη τους φτάνουν ακόμη και μέχρι τις ΗΠΑ -  Ο ύποπτος για διασυνδέσεις με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (09/04) στο λιμάνι της Μαρμαρίδας.

Όπως αναφέρει το yenisafak.com, πρόκειται για τον 48χρονο Μουράτ Ελμάς, ο οποίος φέρεται να είναι ιμάμης των «γκιουλενιστών» στη Σαμψούντα του Πόντου και δάσκαλος θρησκευτικών σε σχολεία του δικτύου Γκιουλέν.

Συνελήφθη μαζί με πέντε ακόμα ύποπτους ενώ βρισκόταν σε σκάφος με ελληνική σημαία και φέρεται να ετοιμαζόταν να διαφύγει για την Ελλάδα με ψεύτικη ταυτότητα.

Ο Elmas θεωρείται ένα από τα ηγετικά στελέχη του δικτύου FETO στην Τουρκία του εξόριστου -στις ΗΠΑ- ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν και ως εκ τούτου η σύλληψή του σε γιότ με ελληνική σημαία, προκειμένου να φυγαδευθεί στην Ελλάδα πρόκειται να προκαλέσει νέου τριγμούς στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ήδη τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ανάμιξη του επίσημου ελληνικού κράτους στην υπόθεση της απόδρασης του 48χρονου καταζητούμενου στην Τουρκία.

Δείτε βίντεο από το πρακτορείο Anadolu:


Τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω στον Ελμάς, έφεραν την εφαρμογή ByLock, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα επιτρέπει να γίνονται τηλεφωνικές συνομιλίες χωρίς να παρακολουθούνται και συνδέεται από την τουρκική κυβέρνηση με το δίκτυο του Φετουλάχ Γιουλέν.

Πηγή φωτογραφίας: Anadolu

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα συμβάν στο οποίο φυσικά η Ελλάδα δεν έχει καμία ανάμειξη η Τουρκία πρόκειται να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο εξαπολύοντας νέα «βέλη» κατά της χώρας μας ότι υποθάλπει «τρομοκράτες», όπως αποκαλεί τα στελέχη του FETO.

Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της υπόθεσης και η εξέλιξή της πρόκειται να κορυφωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες τόσο από την Άγκυρα όσο και από τα κρατικά ελεγχόμενα ΜΜΕ.

Η προβοκάτσια εναντίον της Ελλάδας δεν έχει όρια και αναμένεται να κορυφωθεί στο προσεχές διάστημα.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου