Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ 850.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΟΠΟΙΕΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ, ΙΝΔΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!

Ο μοναδικός θεός τους είναι η εξουσία. Γι' αυτό τον λόγο δεν έχουν...
πρόβλημα να κάνουν κομμάτια την Ελλάδα και τη φυλή μας αρκεί να παραμείνουν στην καρέκλα τους. Έτσι, η κυβέρνηση Tσίπρα-Καμμένου αύξησε ραγδαία την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, η οποία καταγράφηκε το 2016 σε σχέση με το έτος 2015, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat.

Εξ αυτών, το 86% ήταν Αλβανοί πολίτες, το 1,5% Ουκρανοί και το 1,2% Ρώσοι.

Μαροκινοί, Αλβανοί, Ινδοί, Πακιστανοί, Τούρκοι, Ρουμάνοι και Ουκρανοί αντιπροσώπευαν μαζί το ένα τρίτο (33%) του συνολικού αριθμού των ατόμων που απέκτησαν την ιθαγένεια ενός κράτους-μέλους της ΕΕ το 2016.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι οι νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαποί ξεπερνούν τους 790.142 άτομα εκ των οποίων αριθμός αυτών λαμβάνει κάθε χρόνο την Ελληνική ιθαγένεια.
πληροφορίες από capital.gr

2 σχόλια:

  1. Και ολόκληρο το Πακιστάν να ελληνοποιήσει πάλι στο 3% θα ξαναγυρίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνα με την ισραηλινη αντικατασκοπεια υφαινεται διαβολικο σχεδιο με στοχο τα ελληνικα νησια.Μελετες της ισραηλινης υπηρεσιας κανουνε λογο για υπουλο τουρκικο σχεδιο μεσω τζιχαντιστων για καταληψη ελληνικων νησιων απο τους τουρκους ενω ταυτοχρονα μεσα σε μιση εως μια ωρα το πολυ θα μας επιτεθουν και εσωτερικα μεσα στις πολεις μας κατοπιν εντολης που θα παρουν οι τουρκοι πρακτορες της ΜΙΤ...να προξενησουν δολιοφθορες η καταστροφες στον Μαραθωνα ας πουμε και να δηλητηριαστει το νερο, να καταστρεψουν γεφυρες, υποδομες, δικτυα, κλπ σε συνεργασια με τζιχαντιστες οι οποιοι μπορουν να προξενησουν σοβαρο τρομοκρατικο χτυπημα μεσω και των εισροων των προσφυγων-λαθρομεταναστων

    ειδικα σε μια προσχεδιασμενη προβοκατσια κατα της τουρκιας με αποτελεσμα να μας χτυπησει η τουρκια το καστελοριζο η την στρογγυλη η ακομα και την Χιο....
    Επισης πολυ πιθανο να συμβει ξανα απαγωγη ελληνων στρατιωτικων με στοχο να πληγει το ηθικο και το φρονιμα των ελληνικων ενοπλων δυναμεων....
    Επισης η ιταλια ετοιμαζει να "εισβαλει" οικονομικα στην ελλαδα με ιταλοαλβανικα πολυκαταστηματα που θα εχουν προσωπικο ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...!!!
    Ολα αυτα ειναι πολυ πιθανα να συμβουν τις επομενες μερες ας τα εχουν υποψην τους αυτοι που πρεπει..(ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή