Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ: "UPPER MACEDONIA", ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ! ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ! ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Ο Κοτζιάς οδηγεί την Ελλάδα σε διαμελισμό. Όπως όλα δείχνουν συμφωνεί σε όλα, χωρίς καμία αλλαγή στο Σύνταγμα των Σκοπίων. Χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας ως "Upper Macedonia", συμφωνεί και ...

στη μακεδονική γλώσσα για τους Σκοπιανούς, καθώς και στην άνω μακεδονική εθνότητα! Αγνοεί αυτός και η της κυβέρνησης Τσίπρα τον λαό και ετοιμάζονται να φέρουν προς ψήφιση στη Βουλή την μεγαλύτερη προδοσία από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ παίζουν το μεγάλο προδοτικό παιχνίδι έχοντας τον ρόλο του Δούρειου ίππου: δεν ρίχνουν την κυβέρνηση για να μην φέρει στη Βουλή την προδοσία, απλά προσποιούνται τους πατριώτες και λένε ότι δεν θα ψηφίσουν την ονομασία. Θα αφήσουν όως τον ΣΥΡΙΖΑ να περάσει ακόμη μία μαχαιριά σε βάρος της χώρας. 

1 σχόλιο:

  1. Κοτζιά είσαι ανυπόληπτος. Έρχονται ΚΡΕΜΑΛΕΣ να το θυμάσαι αυτό και εσύ και όλοι οι άλλοι ανυπόληπτοι της βουλής. Και οι τριακόσιοι, μηδενός εξαιρουμένου, συμπεριλαμβανομένου και του Μιχαλολιάκου και των ευρωβουλευτών...
    Η δήθεν "δίκαιη λύση" που προωθείτε όλοι σας στο "κυνοβούλιό σας" για το σκοπιανό, είναι η μέγιστη προδοσία και δεν θα μείνει έτσι ατιμώρητη αυτή η εσχάτη προδοσία σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή