Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΞΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ! Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ "ΠΟΤΑΜΙΟΥ", ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

H Aντιγόνη Λυμπεράκη, ανιψιά του Μητσοτάκη, πρώην αντιπρόεδρος της...

"Δράσης" και βουλευτής του "Ποταμιού", καθηγήτρια "Feminist Economics" στην Πάντειο, ανέλαβε Γενική Διευθύντρια της ΜΚΟ για τους πρόσφυγες "SolidarityNow", που χρηματοδοτείται από τον Τζόρτζ Σόρος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όλος ο ελληνικός φιλελεδισμός συμπυκνωμένος σε μια πρόταση.
(Mεγάλη Μπίζνα Καλά Οργανωμένη...λέμε το προσφυγικό....)

2 σχόλια:

  1. 850.000 "ελληνοποιήσεις" για ψηφοθηρικούς σκοπούς....Θα έχει ολοκληρώσει τον ερχόμενο Ιούνιο η κυβερνηση.
    Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και τους 850.000 μετανάστες, ετοιμάζει η κυβέρνηση μέσα από ένα μπαράζ αλλαγών στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, τις οποίες έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρώσει τον ερχόμενο Ιούνιο.
    Οι αλλαγές αυτές, τις οποίες έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Εσωτερικών,απλουστεύουν και επισπεύδουν σε εξαιρετικό βαθμό σε νομικό, διοικητικό αλλά και οικονομικό επίπεδο (πχ ακόμα και με τη δραστική μείωση του παράβολου που πρέπει να πληρώσει ο αιτών/η αιτούσα ιθαγένειας), τη διαδικασία απόκτησης ιθαγένειας.
    Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη (μαζί με τη Γερμανία) και οι συγκεκριμένες αλλαγές επιχειρούνται στην κατεύθυνση της αντιμετώπισής του.
    Οι αλλαγές αυτές πάντως είναι τόσο μεγάλες όσον αφορά την απλούστευση και επίσπευση της διαδικασίας, που έχουν προκαλέσει την αντίδραση κύκλων της αντιπολίτευσης με τους οποίους ήρθε σε επαφή το Capital.gr, καθώς εκτιμούν πως αυτή έχει σαφέστατο προεκλογικό χαρακτήρα με δύο μάλιστα τρόπους.
    Αφενός γιατί έτσι η κυβέρνηση επιχειρεί να προλάβει, το συντομότερο δυνατό, να εντάξει στους εκλογικούς καταλόγους όσους λάβουν ιθαγένεια και αφετέρου γιατί ελπίζει ότι η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας από μέρους της θα αποτελέσει λόγο εκλογικής στήριξής της από όσους μετανάστες τη λάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι να ξερασεις. Παντού το μισητό μητσοτακεϊκο.
    Βρήκαν χρυσή φλεβα για να τρών όλοι οι τεμπέληδες υπερόπτες νάρκισσοι.
    Όλο το σόι τους τρώει...
    Στα νοσοκομεία να τα φάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή