Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ MIRAGE! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Προφητικές δηλώσεις του νεκρού σήμερα 34χρονου πιλότου του Mirage 2000-5, Γιώργου Μπαλταδώρο, του οποίου το μαχητικό συνετρίβη στη...

θαλάσσια περιοχή 9 ναυτικά μίλια βορειονατολικά της Σκύρου έρχονται από το παρελθόν, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Αρετή και Τόλμη».

Σε ένα πολύ καλό αφιέρωμα του Απόλλωνα Λεονταρίτη, παλαιού συνεργάτη της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ και του pronews.gr για τους «Φρουρούς του Αιγαίου» μιλάει ο 34χρονος χειριστής της 331 Μοίρας της 114 Πτέρυγας Μάχης, για τους κινδύνους που εμπερικλείει η αποστολή τους και τις οδηγίες που λαμβάνουν.

«Όταν απογειωνόμαστε, πετάμε σε σχηματισμό visual, δηλαδή, βλέπουμε ο ένας τον άλλον και από εκεί και πέρα αναμένουμε τις οδηγίες» έλεγε.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο αδικοχαμένος πιλότος, που επέστρεφε από αποστολή στο Αιγαίο, ήταν ο επικεφαλής του σχηματισμού και πετούσε visual με τον ζευγάρι του, ένα άλλο Μιράζ 2000-5.

Μάλιστα, στο βίντεο, ο Γιώργος Μπαλταδώρος δήλωνε:

«Είμαστε πάντα έτοιμοι. Σίγουρα υπάρχει κίνδυνος, άσχετα αν τις περισσότερες φορές δεν γίνεται τίποτα. Αλλά δεν ξέρουμε σήμερα ή αύριο τι σκοπό έχουν να κάνουν οι απέναντι».

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

1 σχόλιο:

  1. Σε αυτόν τον βλάκα τον Καμμένο, που "κυβερνάει" με το twitter και στέλνει... συλλυπητήρια στην οικογένεια του ήρωα ίκαρου από το twitter, δεν έχω να πω πολλά-πολλά. Βλάκας ήταν, βλάκας είναι και βλάκας θα πεθάνει...!
    Δεν ξεχνώ όμως και τον άλλον τον "μπουχέσα" το παιδοβούβαλο, τον "πολλά βαρύ και όχι" Πάγκαλο, που είχε τολμήσει ο αναιδής, να αποκαλέσει τους Έλληνες στρατιωτικούς και ίκαρους της Π.Α. ``τεμπέληδες δημόσιους υπάλληλους και...αντιπαραγωγικούς΄΄!!
    Οι ανίκανοι "οι πουθενάδες", που δεν έχουν κάνει τίποτα στην ζωή τους, παρά μόνο να κοροϊδεύουν και να χλευάζουν τους Έλληνες που τους ταΐζουν σε όλη την άχρηστη ζωή τους και σε αντάλλαγμα οι αχάριστοι "ανθυποτίποτες", να προδίδουν την Πατρίδα που τους συντηρεί, αυτούς και τις οικογένειές τους!!!
    Τον γελοίο-ανθέλληνα-ψαλιδοχέρη-λιμοκοντόρο Κατρούγκαλο, που έκοψε ακόμα και αυτήν την ελάχιστη σύνταξη στις χήρες και στα ανήλικα ορφανά που μένουν πίσω με το πένθος όλων αυτών των ηρώων, που ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ πιστοί ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ που έδωσαν να φυλάγουν Θερμοπύλες
    [...την πατρίδα δε ουκ ελάσσω παραδώσω πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι]

    Για όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους "συμμορίτες", τον συρφετό υποκριτών που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, αλλά που τρέχουν με κατεβασμένα τα παντελόνια όταν σκάσει καμμιά κροτίδα δίπλα τους, χέστες και κουραδόμαγκες...θα έρθει η ώρα που θα φτύσουν αίμα και θα πληρώσουν για όλες τις αδικίες τις προδοσίες και την καταστροφή που έφεραν στην Ελλάδα.
    Θα δώσουν λόγο για το αίμα που χύθηκε άδικα...
    Για μπάσταρδους σαν "αυτούς" μίλησε ο Θ.Κολοκοτρώνης όταν έλεγε...
    ``Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους΄΄
    Ξερίζωμα σε όλη την...φύτρα σας!!!

    Αθάνατος ο Ήρωας Ίκαρος
    Σμηναγός Γ.Μπαλταδώρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή