Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΝΕΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ: "ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ 3.500 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ"! ΤΣΙΠΡΑΣ: "Yes Fräulein"

Θα δεχθεί και αυτή την απαίτηση της Μέρκελ ο Α. Τσίπρας; Η αποκάλυψη...

που ακολουθεί πραγματικά είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Πόσες άλλες κυβιστήσεις από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;


Την απαίτηση να καλύψει η Ελλάδα το κόστος μετακίνησης περίπου 3.500 προσφύγων στη Γερμανία εξέφρασε το Βερολίνο στους εκπροσώπους της ελληνικής Υπηρεσίας Ασύλου.

Το αίτημα χρηματοδότησης της ήδη συμφωνημένης μεταφοράς αυτών των προσφύγων διατυπώθηκε από τεχνικό κλιμάκιο Γερμανών, που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα.

Σκοπός της επίσκεψης των Γερμανών στην ελληνική πρωτεύουσα ήταν να βρεθεί η φόρμουλα υλοποίησης της συμφωνίας που είχε συνάψει στις 29 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Γερμανίδα Kαγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

Βάση της συμφωνίας, η Γερμανία θα πρέπει να αποδεχθεί περίπου 3.500 πρόσφυγες που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα, αλλά έχουν συγγενείς πρώτου βαθμού στη Γερμανία.


Οπως όμως αναφέρουν οι πληροφορίες, η βασική διαφορά Ελλάδας και Γερμανίας έγκειται μέχρι στιγμής στην κάλυψη του οικονομικού κόστους που θα έχουν αυτές οι μετακινήσεις, όπως γράφει ο Αλέξανδρος Κόντης.

Το κυριότερο εμπόδιο με αυτές τις μετακινήσεις είναι ποιος θα τις χρηματοδοτήσει, δηλαδή ποιες από τις δύο χώρες θα αναλάβουν το κόστος των αεροπορικών εισητηρίων.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η Realnews

https://www.pentapostagma.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο: