Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

“ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ” ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

“ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ”  ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
Αποκλειστικό
Στα άδυτα της Αμερικανικής Πρεσβείας…
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Αργά το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης, ο Γιοχάνες Χαν Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για θέματα διεύρυνσης της...

Συμμαχίας, μιλώντας σε συνέδριο του Λονδίνου, όπου υπάρχει η μητέρα μασονική στοά των Εθνών, όπου εκεί συντάχθηκε η συμφωνία των Πρεσπών από τους Τζανακόπουλο (αδελφό του υπουργού Επικρατείας της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), Ροζάκη (άνθρωπο του Γιώργου Παπανδρέου) και Παμπούκη (άνθρωπο του Κώστα Σημίτη), προέβη σε ξεκάθαρη δήλωση:
«Αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία θα υπάρξει και αναδιάρθρωση των συνόρων»! 
Η πληροφορία δε, που έχουμε είναι ότι, αυτό προβλέπεται και στη συμφωνία των Πρεσπών! Που όμως δεν έχει δημοσιοποιηθεί!
Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε ότι ο Γιοχάνες Χαν μετείχε της ευρωπαϊκής κουστωδίας στις Πρέσπες την ημέρα της μεγάλης εθνικής προδοσίας! 
Άρα μετά και τις μυστήριες, όσο και ύποπτες τελευταίες δηλώσεις του κομμουνιστή ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά περί αναθέρμανσης του ανύπαρκτου διεθνώς προβλήματος της Τσαμουριάς, που διακινείται και συντηρείται επί δεκαετίες από ακροδεξιούς αλβανικούς θύλακες (UCC – UCK), μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε σοβαρά!
Αφού η πληροφορία μας είναι, πως αυτή η κυβέρνηση πριν “πεθάνει” οριστικώς και αμετακλήτως, θέλει να “παραδώσει” στον εχθρό όλα τα εθνικά μέτωπα, μετά το Σκοπιανό! Δηλαδή, Θράκη, Ήπειρο και Αιγαίο! 

“Παραδίδει” και τη Θράκη ο Τσίπρας…  

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, συναντήθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Τούρκο Σουλτάνο Ρ. Τ. Ερντογάν! 
Δηλαδή, ο γίγαντας της πολιτικής Τούρκος Πρόεδρος και το υπάκουο “σκυλάκι” της ΝΤΠ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ο οποίος προτάσσει τα “θέλω” των αφεντάδων του και ακολούθως – ενδεχομένως – να θυμηθεί, πως είναι ο Πρωθυπουργός μιας ένδοξης παγκοσμίως χώρας!   
Έτσι, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Ρ. Τ. Ερντογάν, κατά την επιστροφή του στην Τουρκία από τις Βρυξέλλες, αποκάλυψε τα τραγικά αποτελέσματα για την Ελλάδα, ως προϊόν της συζητήσεως με τον Έλληνα Πρωθυπουργό!
«Εξήγησα στον Τσίπρα το θέμα της έκδοσης των οκτώ (8) στρατιωτικών που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία. Γνωρίζει την απόφασή μας να καταπολεμήσουμε τους οπαδούς του Γκιουλέν. Συμφωνήσαμε να δούμε με καλή πρόθεση το θέμα αυτό, όπως και το ζήτημα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών “που παραβίασαν τα σύνορα”! Συζητήσαμε για την αποκατάσταση του Φετιχέ Τζαμί της Αθήνας, αλλά συζητήσαμε και για τη Δυτική Θράκη (;;;), όπου του έθεσα το ζήτημα του μουφτή, ελπίζοντας πως θα δεχτεί να εκλέγονται. Μου είπε πως, θα προχωρήσουμε σε ένα νέο σύστημα»!     
Μέχρι στιγμής δεν είδαμε κάποια διάψευση των δηλώσεων Ερντογάν, από την ελληνική κυβέρνηση!
Δηλαδή, συμφώνησε ο κ. Τσίπρας σε ανταλλαγή των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών με τους δυο Έλληνες που είναι φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη;
Συμφώνησε να αποδεχτεί εκλογή των δυο ψευδό-μουφτήδων στη Θράκη μας, καταργώντας τους νόμιμους, που αποδέχεται η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μας και σύμπασα η Ισλαμική Διεθνής Κοινότητα;
Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν έθεσε το ερώτημα στον Ρ. Τ. Ερντογάν: Στην Τουρκία εκλέγονται ή διορίζονται οι μουφτήδες;
Και βέβαια, η απάντηση είναι πως διορίζονται προκειμένου να αποφύγουν άλλη μια περίπτωση Γκιουλέν!
Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας αποδέχεται τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά του Ρ. Τ. Ερντογάν;  

Προδοσία ή πολιτική υποτέλειας;

Όλες τις δεκαετίες, από την επάρατη Μεταπολίτευση (1974) μέχρι την αρχή των  Μνημονιακών ετών (2010), όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος “πουλούσαν” τα εθνικά μας θέματα χωρίς καμιά ντροπή, χωρίς ίχνος συνείδησης!
Ωστόσο, στα Μνημονιακά χρόνια όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις – με πιο πειθήνια την σημερινή – υποτάχτηκαν ολοκληρωτικώς στη ΝΤΠ και παρέδωσαν τα κλειδιά της Πατρίδος στους ξένους δυνάστες! Στους νέους κατακτητές των ιερών ελληνικών χωμάτων! 
Θα μου πείτε, πως είναι μια πολύ σκληρή τοποθέτηση!
Θα σας απαντήσω, με όσα για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έγιναν τον Ιούνιο του 2001, όταν Πρωθυπουργός της Ελλάδος ήταν, ο Κώστας Σημίτης (1996-2004), περίοδο της ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ και της εισόδου του ευρώ στη ζωή μας! Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος!
Άπαντες ενήμεροι των όσων θα διαβάσετε παρακάτω!
Του σχεδίου δηλαδή, που εκπονήθηκε - σύμφωνα με την πηγή μας – στο “Ίδρυμα Κίσινγκερ” από ομάδες “δεξαμενών σκέψεως - think tank”,  και όπου είχαν εκδοθεί μυστικοί χάρτες από αυτό το Αμερικανικό Ίδρυμα, στους οποίους αποτυπώνονταν οι διάφορες εδαφικές μεταβολές, μέρος των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη στα Βαλκάνια, ενώ η ανακίνηση (τότε) του θέματος των Μητροπόλεων των Νέων Χωρών από τον Πατριάρχη με αίτημα την διοικητική υπαγωγή των στη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου, εντάσσεται στο αναφερόμενο σενάριο!
Σε αυτές τις “δεξαμενές σκέψεως” μετείχαν καθηγητές ελληνικών πανεπιστημίων, διαμένοντες στο εξωτερικό (πχ Καναδά ;;;) και οι οποίοι επισκέπτονταν την Ελλάδα πολύ συχνά! Ήταν κυρίως Τουρκολόγοι, εντεταλμένοι να υπηρετήσουν την Ελληνοτουρκική προσέγγιση και φιλία, δηλαδή μια Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία, που σκοπό είχε την μελλοντική συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μας (σ.σ. είχα πολλάκις με άρθρα μου και με ντοκουμέντα, αναφερθεί κατά το παρελθόν)!    

Τόμας Νάιλς …όπως λέμε Τζέφρι Πάιατ… 

Η πηγή μας, “εισχωρώντας” στα άδυτα της Αμερικανικής Πρεσβείας, μας ενημερώνει:
Ένας από τους παραπάνω αναφερόμενους Τουρκολόγους καθηγητές, ταυτόχρονα καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινουπόλεως και της Άγκυρας, μυστικοσύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ, δήλωνε τον Ιούνιο του 2001 τα παρακάτω:            
«Οι εταιρείες πετρελαίου και κυρίως η “Texaco” κατά το χρονικό διάστημα της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Μπους, θα επισπεύσουν την προώθηση συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, με τη συμμετοχή… (αναφέρεται το όνομα ελληνικού Ομίλου πετρελαίων)! 
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη μεθόδευση παίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, ο πρώην ΥΠΕΞ Χένρυ Κίσινγκερ και ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τόμας Νάιλς (σ.σ. έχοντας εκείνη την εποχή υπεραυξημένες αρμοδιότητες, όπως ο νυν πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, το μπαρουτοκαπνισμένο “αμερικανικό γεράκι” – ερχόμενο Ελλάδα από την Ουκρανία - Τζέφρι Πάιατ)!   

Οι σημερινές εξελίξεις στα Βαλκάνια, ήταν γνωστές το 2001 στους κυβερνώντες την Ελλάδα…

Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια με την πολεμική επέμβαση στην Γιουγκοσλαβία το έτος 1999, είχε ως στόχο να σταματήσει την εξάπλωση της ευρωγερμανικής επιρροής στην περιοχή και της ρωσικής καθόδου στη Μεσόγειο μέσω του Ορθόδοξου Τόξου Μόσχας – Βελιγραδίου – Αθήνας! 
Κύριος στόχος της αμερικανικής ΝΤΠ είναι η διάλυση των κρατών – εθνών, βασικό εμπόδιο στην παγκόσμια κυριαρχία τους και η κατάτμηση τούτων σε μικρές κρατικές οντότητες καθώς και σε αυτόνομες περιφέρειες (σ.σ. για άλλη μια φορά να επισημάνω πως τούτα, γνωστοποιούνταν σε υψηλότατο θεσμικό πλαίσιο, εν έτει 2001)!   
Η ΕΕ σε πρώτη φάση συμφέρει τις ΗΠΑ, εφόσον η επίσημη πολιτική των Βρυξελών είναι η μετατροπή της Ευρώπης των Εθνών, σε Ευρώπη εθνικών περιφερειών, έτσι ώστε σταδιακά η ΕΕ να ενσωματωθεί στον αμερικανικό παγκοσμισμό, αφού μέσω των εθνικών περιφερειών, όπως Καταλονία (σ.σ. στις ημέρες μας βιώνουμε τις τάσεις απόσχισης από την Ισπανία), Αλσατία, Βρετάνη, Παδανία, Σικελία, Κρήτη, Μακεδονία (σ.σ. ήδη μεθοδεύεται η απόσχισή της από την Ελλάδα μετά την συμφωνία των Πρεσπών), Θράκη κλπ), θα κατασκευάσει ανίσχυρα κρατίδια  - προτεκτοράτα του τύπου Κοσσυφοπεδίου, Βοσνίας, Τσετσενίας κλπ.
Απώτερος αμερικανικός στόχος είναι η μελλοντική σαλαμοποίηση της Κίνας!   

Το κράτος του Αιγαίου, η αυτόνομη Κρήτη και η Μεγάλη Αλβανία…

Επίσης, θα προωθήσουν μια Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία με την κατασκευή ενός “Ελληνο-Αλεβιδικού κράτους του Αιγαίου”, που θα ενώνει τις δυο όχθες του Αιγαίου, δηλαδή της θαλάσσιας διόδου από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την “αυτόνομη Κρήτη”, όπου θα αποτελεί φραγμό κατά της ρωσικής καθόδου, ενώ θα τερματίζουν και διάφοροι αγωγοί πετρελαίου! 
Το “κράτος του Αιγαίου”, θα συνεργαστεί με μία “Μεγάλη Αλβανία” αυτονομημένων αλβανικών περιοχών (Κοσσυφοπέδιο, αλβανικό τμήμα Σκοπίων και Μαυροβουνίου), ως φράγμα κατά των Βαλκανίων Σλάβων, ενώ το Αλβανό-Ελληνοτουρκικό οικοδόμημα θα στερεώνεται από τον νότο με μια χαλαρή Ισραηλοπαλαιστινιακή συνομοσπονδία και από ανατολάς με ένα δυτικοποιημένο Ισλαμικό Μεγάλο Κουρδιστάν, που θα αποτελείται από το Τουρκικό – Ιρακινό και Ιρανικό Κουρδιστάν, καθώς και ένα κατατμημένο δυτικοποιημένο Ισλαμικό Ιράν!  
Επιπροσθέτως, στο “κράτος του Αιγαίου”, δεν θα συμπεριληφθεί ολόκληρη η σημερινή Τουρκία, ενώ δεν θα συμπεριλάβει και ολόκληρη τη σημερινή Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ήπειρο, η οποία πιθανόν να συμπεριληφθεί στη “Μεγάλη Αλβανία”! Αυτό θα είναι έργο του UCK – UCC, ενώ στην Τουρκία θα συμπεριληφθεί με ομόσπονδο σχήμα το αυτόνομο “κράτος της Θράκης” (Νότια Βουλγαρία, Δυτική και Ανατολική Θράκη)!

Η συμμαχία Ντόναλντ Τραμπ και Βλαδίμηρου Πούτιν, σώζει τον πλανήτη…

Αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι τα σατανικά σχέδια της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης, που εκφράζεται από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (Μπους, Κλίντον, Ομπάμα) και την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, είναι σε πλήρη εξέλιξη!
Η όποια καθυστέρηση της υλοποίησης των σχεδίων τους (σ.σ. σημειώνω για άλλη μια φορά, πως τα παραπάνω ήταν γνωστά στα στελέχη της ΝΤΠ από το 2001) υφίσταται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου η εκλογή ήταν απροσδόκητη και τους χάλασε προς το παρόν τα σατανικά τους σχέδια ανακατανομής του Πλανήτη! Είναι σίγουρο, πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού το Σύστημα της ΝΤΠ στις ΗΠΑ έχει πολύ βαθιές ρίζες! 
Ωστόσο, η σύμπλευσή του με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαδίμηρο Πούτιν (σ.σ. φάνηκαν οι οξύτατες αντιδράσεις του βαθέως κράτους των ΗΠΑ μετά τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν), ενδεχομένως να αποτρέψουν την υλοποίηση του σχεδίου της ΝΤΠ, που στην ουσία ισοδυναμεί με την καταστροφή του πλανήτη!
Γιατί, τέτοιες σεισμικές ανακατατάξεις γίνονται μόνο με έναν νέο Παγκόσμιο Πόλεμο!
Και ένας τέτοιος πόλεμος, δεν θα έχει καμιά σχέση με τους δυο προηγούμενους!
Ας ελπίσουμε λοιπόν, για το καλό της Πατρίδος μας και γενικότερα, για το καλό της ανθρωπότητας να νικήσει η λογική, που εκφράζεται από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαδίμηρο Πούτιν!
Μετά ταύτα, επανέρχομαι…  

1 σχόλιο:

  1. https://enimerositech.blogspot.com/2018/07/blog-post_94.html?m=1#more ΒΓΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή