Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ PRAVDA ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: "ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ GAY ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ"!

Με μια επίθεση από αυτές που δεν συνηθίζονται σε ξένους ηγέτες, η...

εμβληματική εφημερίδα της Ρωσίας, Pravda, αποδομεί πλήρως τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην αγγλόφωνη ηλεκτρονική έκδοση της Pravda, με άρθρο που τιτλοφορείται «προδοσία της Ορθοδοξίας και της Ρωσίας από την Ελλάδα».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες της Αθήνας ότι «Οι Ρώσοι οργάνωναν τα συλλαλητήρια κατά των Σκοπίων στην Ελλάδα».

Η Pravda χαρακτηρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «άθεο» και πλήρως ελεγχόμενο από τη Δύση.

Τον επικρίνει επίσης ως «αντιδημοκράτη» που δεν σέβεται τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ο οποίος αντιτίθεται στην ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» και την αναγνώριση της σκοπιανής γλώσσας ως «μακεδονικής» και του σκοπιανού πολυεθνικού συνονθυλεύματος ως «μακεδονικής εθνότητας».

«Ο Τσίπρας είναι ένας άθεος που έχει επιτρέψει το γάμο μεταξύ γκέι και έχει καταργήσει την υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία» αναφέρει η Pravda περιγράφοντας με απλά λόγια το έργο του Ελληνα πρωθυπουργού.

Το αν το άρθρο είναι προεόρτια κυρώσεων αυτό θα φανεί σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου