Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ Ή ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΚΟΚΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Τον βλέπετε τον Άδωνι Γεωργιάδη που τον έχουν πλησιάσει όλοι ...

οι...γαλονάδες/αξιωματικοί του Παπάγου; Είναι από την παρουσία του σε εκδήλωση του Κώστα Τίγκα στο Verde, με την ευκαιρία της εορτής του υποψήφιου Δημάρχου Χολαργού-Παπάγου. 
Λοιπόν, αυτός ο πρώην υπουργός, όταν ο Μάκης Βραχιολίδης (τον βλέπετε στο πίσω πλάνο της φωτογραφίας) του ζήτησε συνέντευξη για την εκπομπή του 
"Ανεξάρτητος Παρατηρητής" http://www.eoellas.org/webradio/, ο κ. Γεωργιάδης είπε "ναι, πολύ ευχαρίστως, στείλε μου μήνυμα στο κινητό μου για να κανονίσουμε"
Τα μηνύματα που του στείλαμε και όσα μας απάντησε είναι όλα στη διάθεσή μας. Του στείλαμε λοιπόν μήνυμα και κανονίσαμε να δώσει το παρών στην εκπομπή μας για τις 4 Ιουλίου. Την ίδια μέρα, (Τετάρτη 4/7/2018) ο κ. Γεωργιάδης μας στέλνει πρωινό sms ότι δεν θα μπορέσει να είναι στην εκπομπή μας γιατί είχε ξεχάσει ότι την ίδια ώρα ήταν προσκεκλημένος στο Kontra channel! Ο Μάκης Βραχιολίδης είχε εκτεθεί διότι είχε ήδη ανακοινώσει από μέρες ότι θα είχε τον Άδωνι στην εκπομπή του. 
Ο ίδιος ο π. υπουργός ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα! Όμως, όλως αιφινιδίως απαξίωσε τον Βραχιολίδη και έκτοτε δεν απάντησε σε κανένα μήνυμα, ούτε βεβαίως σήκωσε το τηλέφωνό του. Σήμερα το πρωί, ο Άδωνις ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή (ΣΚΑΪ) με τα "Τάκη μου" από την πλευρά του Γεωργιάδη να...πηγαινοέρχονται στη συζήτηση!
Λοιπόν, αυτός ο πολιτικός τύπος της ΝΔ το παίζει...βεντέτα και θα έρθει πάλι από τον Χολαργό-Παπάγου όταν μυριστεί εκλογές και ψηφαλάκια! Κύριε Γεωργιάδη, σε θέλαμε να σου κάνουμε σκληρές ερωτήσεις, αλλά δεν πειράζει, με τη στάση σου, εσύ που το παίζεις βεντέτα είσαι ήδη στη μαύρη πολιτική μας λίστα! 
Αντίστοιχη περίπτωση είναι ο Νότης Μαριάς. Ο οποίος βεβαίως δίνει προθύμως το παρών όταν τον καλούν στα τηλεοπτικά κανάλια. Μια μέρα απάντησε σε τηλεφωνική μας κλήση και του κάναμε πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή μας. Όταν έμαθε ότι είναι ο  http://www.eoellas.org/webradio/, ξερόβηξε και έκτοτε δεν ξανασήκωσε το τηλέφωνό του! 

Ρε, ποιοι νομίζετε ότι είστε; Πολιτικές φούσκες είστε, που παρά το ότι αποκτήσατε πολιτική αξία από τα κανάλια, σήμερα κάνετε και τις βεντέτες! Σε μας όμως δεν περνούν αυτά τα καμώματα. Αν σας δίνουν αξία τοπικοί παράγοντες που σας καλούν σε χαιρετούρες με αξιωματικούς για να βγάλετε φωτογραφίες και εσείς να μαζέψετε ψήφους, να ξέρετε ότι το πολιτικό σας ποιόν κρίνετε από αυτές τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Κι εμείς θα σας τα χώνουμε όπως πρέπει! Γιατί είστε πολιτικές φούσκες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου