Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙKΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Το ραντεβού ορίζεται για τις 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο...

άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Σε νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα την ώρα της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, καλεί η Βεργίνα Τηλεόραση και η Επιτροπή για την Προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, το ραντεβού ορίζεται για τις 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

«Διοργανώνουμε το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και την ελληνικότητά της συνδέοντας τη δίκαιη διεκδίκηση της ιστορίας και του πολιτισμού της Πατρίδας μας, με τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, ενός θεσμού που είναι συνυφασμένος με τα μεγαλύτερα γεγονότα και τις σημαντικότερες εξελίξεις της χώρας μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Βεργίνα Τηλεόραση, το κανάλι των συλλαλητηρίων και της διεκδίκησης. Το κανάλι που στηρίζει κάθε δίκαιο αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Το κανάλι που ανέδειξε τον παλμό του ελληνικού λαού σε κάθε γωνιά της γης, πρωτοστατεί και πάλι.

Διοργανώνουμε το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και την ελληνικότητά της συνδέοντας τη δίκαιη διεκδίκηση της ιστορίας και του πολιτισμού της Πατρίδας μας, με τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, ενός θεσμού που είναι συνυφασμένος με τα μεγαλύτερα γεγονότα και τις σημαντικότερες εξελίξεις της χώρας μας.

Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και των συνειδήσεών μας και δεν χαρίζουμε σε κανέναν την Ιστορία μας.

Απαντάμε στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και σε όλους τους προσκυνημένους, με ένα μεγάλο, περήφανο ΟΧΙ σε μια συμφωνία που υπογράφηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού. Σε μια συμφωνία που εξυπηρέτησε μόνο μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα.

Σ αυτούς που προδίδουν την καρδιά και το μυαλό του Έλληνα, απαντάμε: Είμαστε εδώ.

Βροντοφωνάζουμε πως η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική, στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ,την ώρα που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους.

Είμαστε πολλοί. Είμαστε ενωμένοι. Είμαστε εδώ.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Απαντάμε στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα: Η Μακεδονία είναι μία. Είναι Ελληνική. Και δεν ξεπουλιέται.

Όλοι στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Για να ακούσει η Κυβέρνηση και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ». 

Πηγή: http://www.voria.gr/article/sillalitirio-gia-ti-makedonia-tin-ora-tis-sinentefxis-tsipra-sti-deth (τίτλος: τροποποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου