Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ!!! ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Μοιάζει απίστευτο, ωστόσο η καταγγελία που ήρθε στην εφημερίδα μας είναι από αξιόπιστη πηγή και γι'αυτό τον λόγο τη δημοσιοποιούμε (διατηρώντας τις όποιες επιφυλάξεις μας), ζητώντας παράλληλα από τον Δήμο να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις. 
Πρόκειται για γυναίκα η οποία, όπως διαπιστώθηκε είναι ιδιοκτήτης αρκετών διαμερισμάτων στον Χολαργό (πρόκειται μάλλον για 7 διαμερίσματα), από τα οποία ενοικιάζει...

τα τέσσερα και εισπράττει ενοίκια! Με αυτά πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ και καλύπτει τις ανάγκες της. 
Παρ' όλα αυτά, η συγκεκριμένη ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων έχει κατορθώσει και έχει βγάλει κάρτα απορίας (!) επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσει δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη αλλά και τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο! 
Τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η Δημοτική αρχή είναι προφανή. 
1. Με ποια κριτήρια καταχωρείται κάποιος ως άπορος και βγάζει κάρτα απορίας;
2. Ο Δήμος δεν γνώριζε ότι η συγκεκριμένη "άπορος" είναι ιδιοκτήτης 7 ακινήτων (διαμερισμάτων);  
3. Δεν μπορούσε να διαπιστώσει ότι νοικιάζει ένα ή και δύο ή και...τέσσερα διαμερίσματα; 
4. Όταν ένας ιδιοκτήτης έχει τόσα ακίνητα υποτίθεται ότι μπορεί και πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ με τον οποίο φορολογείται. Εφόσον ο Δήμος γνώριζε ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι ιδιοκτήτης ακινήτων, δεν θα γνώριζε και αν έχει ή δεν έχει πρόβλημα στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ;
5. Τελικά, μπορεί κάποιοι να εξασφαλίζουν κάρτα απορίας προκειμένου να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ τους; Αν είναι έτσι να το πούμε και σε άλλους να μάθουν το...κόλπο! 
Σε κάθε περίπτωση, επειδή δεν θέλουμε να εκθέσουμε άτομα, ζητούμε από τη Δημοτική Αρχή Χολαργού-Παπάγου να δώσει απαντήσεις. 
Τα στοιχεία της κυρίας είναι στη διάθεσή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου