Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ: ΣΤΟ "ΚΛΑΡΙ" 2.500 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ! "ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ" ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ!

Tο νέο «χόμπυ» χιλιάδων Ελληνίδων νοικοκυρών με «ροζ» αποχρώσεις εν καιρώ κρίσης…
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μόνο στην Αττική έχει εντοπίσει...

περισσότερες από 2.500 γυναίκες «της διπλανής πόρτας» να κάνουν «διαδικτυακά παιχνίδια» και λοιπές υπηρεσίες, φοροδιαφεύγοντας.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις ταρίφες

Από 60 έως και 150 ευρώ κυμαίνεται η «ταρίφα» με την τιμή να ανεβαίνει κατακόρυφα ανάλογα με τις «προτιμήσεις» των διαδικτυακών «πελατών»!

Αυτές οι γυναίκες έχουν βρει τον τρόπο και εκμεταλλεύονται το νομικό «παραθυράκι» για να «θησαυρίζουν» κάνοντας στριπτίζ και μάλιστα αφορολόγητα, με τις Αρχές να θεωρούν ως υπαίτιο του προβλήματος την σκληρή οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα ήδη από τα μέσα του 2009.

Αυτές οι δεκάδες χιλιάδες Ελληνίδες ανά το Πανελλήνιο δεν είναι «κοινές» πολυτελείας, ή γυναίκες που εκδίδονται, αλλά γυναίκες της διπλανής πόρτας, τις οποίες η οικονομική κρίση τις έσπρωξε σε αυτή την κατάσταση, δηλαδή να προσφέρουν διαδικτυακές σεξουαλικές υπηρεσίες.
Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από δεκάδες ιστοσελίδες που φέρουν την επωνυμία «Ελληνίδες νοικοκυρές τα βγάζουν» και διάφορα παρεμφερή, προσφέροντας στο φιλοθεάμων κοινό γυναίκες όλων των κατηγοριών. Φοιτήτριες, νοικοκυρές, απλές γυναίκες της καθημερινότητας, μετατρέπονται σε διαδικτυακές «αφέντρες»…

makeleio.gr

2 σχόλια:

 1. Οκ!

  Τώρα δώστε και τον αριθμό των αντρών,
  φοιτητών, νοικοκυραίων και όσων εξαναγκασμένων λόγω κρίσις να εκδίδονται έναντι αμοιβής.

  Είτε διαδικτυακά, είτε κατά οίκον, είτε σε μπουρδέλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΛΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή