Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!

Σημάδια στα χέρια από ταϊράπ είχαν ορισμένοι εκ των Πακιστανών που προσήχθησαν
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της...

ΕΛ.ΑΣ. η οποία διερευνά με σοβαρότητα την καταγγελία των ενοίκων του σπιτιού
Στην περιοχή έχουν σημειωθεί, τον τελευταίο καιρό, αρκετές ληστείες σε βάρος Πακιστανών που διακινούν παράνομα τσιγάρα
Πρωτοφανής υπόθεση διαφθοράς της ΕΛ.ΑΣ με ομάδα τεσσάρων ατόμων – με συμμετοχή αστυνομιών – που έχει προχωρήσει την τελευταία διετία σε οκτώ ληστρικές επιδρομές σε βάρος πακιστανών εμπόρων λαθραίων τσιγάρων, φέρεται να κρύβεται πίσω από την περίεργη υπόθεση με τον ξυλοδαρμό 34χρονου αστυνομικού στη Νίκαια.

Ήδη ο φάκελος της υπόθεσης αποστέλλεται στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως κατήγγειλε ο 34χρονος έπεσε θύμα ομηρίας και βασανισμού από τους πακιστανούς ενοίκους σε μία προσπάθεια ελέγχου της δραστηριότητάς τους.
Όμως από την έρευνα που προέκυψε –με βάση και καταθέσεις περιοίκων– φέρεται να αναδείχθηκαν στοιχεία ότι ο 34χρονος αστυνομικός που υπηρετεί ως οδηγός στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ μαζί με τρία ακόμη άτομα (όλοι φορούσαν κουκούλες κλπ.) εφόρμησαν στην κατοικία των Πακιστανών και αφού τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά και τους φίμωσαν τους άρπαξαν ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που βρίσκονταν σε αυτό. Μάλιστα στον φάκελο της υπόθεσης υπάρχει κατάθεση περιοίκου που άκουσε τους ληστές των Πακιστανών να αναρωτιούνται «αν πήραν όλα τα πράγματα ή αν άφησαν κάτι πίσω τους».


Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές ο 34χρονος αστυνομικός γύρισε πιθανόν πίσω για να ολοκληρώσει το έργο των ληστών, όπου φαίνεται δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς που πιθανολογείται ότι είχαν λυθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες την τελευταία διετία έχουν σημειωθεί οκτώ παρόμοιες επιδρομές σε Νίκαια και Κερατσίνι για ληστεία αλλοδαπών που ασχολούνται με λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν για την ταυτότητα των τριών συνεργών του αστυνομικού και θεωρούν πιθανόν ορισμένοι εξ αυτών να ήταν επίσης αστυνομικοί.
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου