Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ: "ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΝΑ ΤΗΡΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ"! Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ!!!

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΟΤΟΝ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ

Ο Α.Τσίπρας επικοινώνησε με αξιωματούχους του State Department και τους διαβεβαίωσε πως θα αναλάβει ο ίδιος το Υπουργείο Εξωτερικών...

προκειμένου να τηρηθούν όλες οι δεσμεύσεις για Σκόπια και Κυπριακό.

Επιβεβαιώνονται έτσι πλήρως οι πληροφορίες του pronews.gr, που νωρίτερα τόνιζε πως “την θέση του Ν.Κοτζιά πήρε ο ίδιος ο Α.Τσίπρας,προκειμένου να καθησυχαστούν οι ανησυχίες των ΗΠΑ σε οτι αφορά την εφαρμογή από πλευράς Ελλάδος της Συμφωνίας των Πρεσπών”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pronews.gr, η αμερικανική κυβέρνηση συμβούλευσε τον πρωθυπουργό Α Τσίπρα να αναλάβει ό ίδιος το υπουργείο Εξωτερικών μετά την παραίτηση του Ν Κοτζιά , προκειμένου «να κλείσουν όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις».

Η προτροπή- συμβουλή αυτή εδόθη πριν από λίγο στον κ Τσίπρα όταν αυτός επικοινώνησε με αξιωματούχους του Στεητ Ντηπάρτμεντ.


Κοτζιάς κατά Τσίπρα: Ο πρωθυπουργός έκανε τις επιλογές του κι εγώ τις δικές μου!

Με προσωπική επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήρθε η πρώτη, επίσημη, αντίδραση από τον Νίκο Κοτζιά μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών. “Έκανε τις επιλογές του, έκανα τις δικές μου” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζιάς.

Με ένα tweet, που δείχνει με κάθε του λέξη πόσο ενοχλημένος είναι από τη στάση που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας στην κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο, ήρθε η πρώτη «δήλωση» του Νίκου Κοτζιά μετά την παραίτησή του από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις», είναι η πρώτη φράση του Νίκου Κοτζιά, πριν εξαπολύσει την επίθεσή του στον πρωθυπουργό αλλά και υπουργός (βλέπε Πάνος Καμμένος).

«Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου», σημειώνει.

Και καταλήγει με έναν στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου, γεμάτο νόημα!

«Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος».

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου