Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ: ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....

Δήλωση δημάρχου για την προσχώρηση Λινάκη στην παράταξη.
Από σήμερα ο Κυριάκος Λινάκης είναι και θεσμικά κοντά μας, με την...
ιδιότητα του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής μας.
Χρησιμοποιώ τη λέξη "θεσμικά", γιατί στην ουσία ο Κυριάκος ήταν κοντά μου από το ξεκίνημα της παράταξής μας Μαζί για την πόλη μας.
Χολαργιώτης, εδώ και 65 χρόνια, συμμετείχε ενεργά από το 1984 στα δρώμενα της πόλης μας. 
Οι συνδημότες μας, εκτιμώντας το ήθος του, την εργατικότητα, αλλά και τις ικανότητές του, τον εξέλεξαν επί έξι συνεχόμενες τετραετίες Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης μας. Στη διάρκεια αυτών των ετών υπηρέτησε το Δήμο από διάφορες θέσεις ευθύνης με κορυφαία εκείνη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Κυριάκος Λινάκης είναι ένα ιδιαίτερα έμπειρο και καταξιωμένο Αυτοδιοικητικό Στέλεχος με Πανελλαδική εμβέλεια. Τιμήθηκε από τους εκλεγμένους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους της χώρας μας, που τον εξέλεξαν δύο συνεχόμενες τετραετίες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος.
Είναι Φυσικός, πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο NSW του Σίδνεϊ, από όπου και πήρε το πτυχίο Msc στη Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ιδρύοντας τα φροντιστήρια ΚΕΠΣ στο Χολαργό, όπου φοίτησαν χιλιάδες μαθητές των σχολείων του Παπάγου και του Χολαργού.
Έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) την περίοδο 2004-2006 και στη συνέχεια πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής 
Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), την περίοδο 2005-2013. 
Θεωρώ ότι η ενεργός συμμετοχή του Κυριάκου Λινάκη θα λειτουργήσει προσθετικά στη διαθέσιμη εμπειρία της παράταξής μας και θα αποτελέσει έναν επιπλέον κρίκο συναισθηματικής σύνδεσης με την ιστορία της πόλης μας.
Για εμένα προσωπικά, μια επιπλέον συναισθηματική φόρτιση, αφού ο Κυριάκος Λινάκης μαζί με το Θανάση Αυγουρόπουλο, υπήρξαν εκ των στενότερων συνεργατών του αείμνηστου πατέρα μου Τάσου Αποστολόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου