Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ! ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: boreiageitonia.gr
Την βασιλόπιτα έκοψε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ο επικεφαλής της...

παράταξης "Για την πόλη που μας αξίζει"  Κώστας Τίγκας σε γνωστή καφετέρια στην Περικλέους στον Χολαργό.  Για 2.30 ώρες που διήρκεσε η εκδήλωση γινόταν χαμός τόσο από κόσμο όσο και από κίνηση, αφού ήταν δύσκολο να βρει κάποιος να παρκάρει κοντά στο μαγαζί.
Πλήθος κόσμου βουλευτές, στρατηγοί υποψήφιοι σύμβουλοι, τόσο του Παπάγου και του Χολαργού, αλλά και από άλλες περιοχές βρέθηκαν στην εκδήλωση του κ. Τίγκα.

Στην ομιλία του ο κ. Τίγκας έκανε αναφορά στα προβλήματα του δήμου Παπάγου – Χολαργού, ενώ τόνισε πάρα πολλές φορές πως ο δήμος μας είναι ένας και ενιαίος και όχι δύο διαφορετικοί δήμοι. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως στην κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθησαν και άλλοι υποψήφιοι από άλλες παρατάξεις του δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών 
και απλός κόσμος από τον δήμο Παπάγου – Χολαργού, φίλοι και γνωστοί οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο και αγώνα που έχει ξεκινήσει για τις εκλογές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Η επιτυχία είναι βέβαιοι ανέφεραν οι περισσότεροι στην ομιλία τους.

Ακολουθεί το απόσπασμα από την ομιλία του κ. Τίγκα καθώς και φωτογραφικό υλικό από κάποιους που βρέθηκαν στην κοπή της πίτας. Οι ομιλίες από τους καλεσμένους και η κοπή της Βασιλόπιτας θα ανέβει τις επόμενες ημέρες.

Δείτε την ομιλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου