Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ (ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ) ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

 ΣΟΥΗΔΙΚΗ  ΠΑΡΑΝΟΙΑ   ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ (ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ) ΜΕΓΑΛΕΙΟ!...

Αποτέλεσμα εικόνας για Annika Strandhall:
Του Γιώργου Φαρμάκη
Η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Σουηδίας, θεωρεί ότι η νέα..

πολιτική της Ουγγαρίας για την αύξηση του πληθυσμού της χώρας, είναι ...ακραία και φασιστική !!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για swedish flag

Σχετική εικόνα

Τι δήλωσε στο twitter, η Annika Strandhall: Η πολιτική της Ουγγαρίας για την προστασία της οικογένειας, μας θυμίζουν τις πολιτικές της δεκαετίας του 1930. 
(BΡΕ ΑΝΟΗΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 'ΡΕΚΟΡ' ΒΙΑΣΜΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΑΣ - μέ δεύτερη την διπλανή σας Νορβηγία - ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ...ΔΙΑΒΑΣΕΙ;;;)

Επίσης είπε ότι η γέννηση περισσότερων Ούγγρων, είναι μια πράξη ακραίαεπειδή οι γυναίκες….χάνουν τα δικαιώματά τους. «Κουφό», αλλά αυτά γράφτηκαν από υπουργό χώρας. 

Δεν είναι μόνο η υπουργός που έχει πρόβλημα με τα μικρά παιδιά. Η δημοσιογράφος Sofia Nerbrand 
Αποτέλεσμα εικόνας για Sofia Nerbrand

επέκρινε (!) τον Όρμπαν και την πολιτική του υπέρ του θεσμού της Οικογένειας και μάλιστα δήλωσε, ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που λέει ότι θέλει να γεννηθούν περισσότεροι Ούγγροι, αντί να ανοίξει τα σύνορα στους ...μετανάστες!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN FOREIGN MINISTER

Ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Szijjarto, έδωσε την κατάλληλη απάντηση: Η Σουηδία ξοδεύει χρήματα, για να υπάρχουν μετανάστεςκαι όχι για να υπάρχουν οικογένειες Σουηδών.

Πολύ μεγάλη η αλήθεια που είπε ο ΥΠΕΞ και το κακό είναι ότι στις χώρες που υπάρχουν...προοδευτικές κυβερνήσεις, οι παραδοσιακές αξίες κινδυνεύουν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN FOREIGN MINISTER

Ακροδεξιοί αυτοί που λένε, ότι πρέπει να προστατευτεί ο θεσμός της Οικογένειας. Φασίστες αυτοί που θέλουν να είναι Εθνικά υπερήφανοι και φυσικά γραφικοί, αυτοί που θέλουν να διατηρήσουν την Ευρώπη, Χριστιανική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου