Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ: ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Ακούστε το συγκλονιστικές αποκαλύψεις και όσα δηλώνουν στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής", τόσο ο επικεφαλής του κινήματος "Δικαιοσύνη Τώρα" Ιωάννης Σακκάς (πρώην Εισαγγελέας), όσο και ο επικεφαλής του κινήματος "Δραχμή-Δημοκρατική Κίνηση 5 Αστέρων" Θόδωρος Κατσανέβας. 
Η χώρα μας Ισλαμοποιείται με δόλιο σχέδιο. Με τον εποικισμό της από...

μουσουλμάνους και με την αναθεώρηση του Συντάγματος από την οποία απαλείφεται η επίκληση στην Αγία τριάδα, στην Ορθοδοξία, ενώ ετοιμα΄ζονται να δώσουν τ δικαίωμα ψήφου σε όλους τους λαθρομετανάστες. 
Ιωάννης Σακκάς (η συνέντευξη ξεκινά από το 15.15’’ μέχρι το 31.15’’), 
Με την αναθεώρηση του Συντάγματος έχουν σχέδιο να συμπιεστεί ο ελληνικός πληθυσμός και συγκεκριμένα ο ελληνικός ορθόδοξος πληθυσμός στην Ελλάδα, γι’ αυτό επιδιώκουν και την αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος που μιλά για επικρατούσα θρησκεία. Την επικρατούσα θρησκεία η οποία είναι της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, δεν θέλουν απλά να την καταργήσουν, θέλουν να την ποδοπατήσουν. Θέλουν να καταργήσουν το συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων να υπάρχει στο Σύνταγμα η επικρατούσα θρησκεία. Αλλά στο σχέδιό τους είναι η ισλαμοποίηση της Ελλάδος μέσω της παραμονής εδώ όλων των λαθρομεταναστών-ισλαμιστών. Με νομοθεσία δίνουν ιθαγένεια, όποιος ισλαμιστής γεννηθεί εδώ παίρνει αυτομάτως και ελληνική ιθαγένεια. 
Κανένα πολιτικό κόμμα δεν διαμαρτύρεται για τους λαθρομετανάστες που παραμένουν εντός της Ελλάδος. Ούτε η ΝΔ που δήθεν φωνάζει για το «πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια» . Υποστήριξαν το να γίνει μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα και να δίνεται η ελληνική ιθαγένεια και να πολιτογραφούνται όσοι μένουν εδώ. 
Προχωράνε βήμα-βήμα και την κατάργηση του σταυρού από τη σημαία μας. Εφόσον καταργηθεί το συνταγματικό δικαίωμα των ελλήνων να αναφέρεται στο Σύνταγμά τους ως επικρατούσα θρησκεία η Ορθοδοξία, μην αμφιβάλλετε ότι με κυβέρνηση συριζαίους ή και με δεξιούς άθεους που λένε ότι πάνε στο Άγιον Όρος και κάνουν τον μακρύ σταυρό, θα βγάλουν και τον σταυρό από τη σημαία. 
Έχουν σημασία τα όσα λέει ο κ. Σακκάς και για την τροπή που πήρε η παραμονή των ισλαμιστών στη χώρα μας. Από πλημελληματικού τύπου αδίκημα, κατέστη πταίσμα, ενώ αφαιρέθη και το πταίσμα και πλέον δίνουν χαρτιά-βεβαιώσεις παραμονής,. Ουσιαστικά δηλαδή το ελληνικό κράτος πριμοδοτεί την εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα

Θόδωρος Κατσανέβας: (από το 43.45’’ μέχρι το 1.00.10’’)
Ο αφελληνισμός που συντελείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτοφανής. Θέλουν να οδηγήσουν σε απέραντη ισλαμοποίηση τη χώρα! Ο Μέγα-Αλέξανδρος, ο Περικλής, ο Θεμιστοκλής, ο Αριστοτέλης δεν υπάρχουν πια στα σχολεία. 
Συντελείται μεθοδολογικά μια εθνολογική αλλοίωση της χώρας. Αποτελεί προγραμματική κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ ο αφελληνισμός της χώρας και η πολιτική των απόλυτα ανοιχτών συνόρων. Είναι τα μόνα σημεία στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρατήσει σταθερές αξίες: ο εθνομηδενισμός, η εθνολογική αλλοίωση της χώρας, θέματα όπως το Μακεδονικό, η εισβολή και η υποδοχή με ανοιχτές αγκάλες των μουσουλμάνων εποίκων. Σε όλα τα άλλα και κυρίως οι οικονομικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.  
Στον πάτο του βαρελιού μας έχουν χώσει οι «εξυπνάκηδες» σύμμαχοί μας Ευρωπαίοι, και κυρίως οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί που επί Β’ Παγκοσμίου πολέμου κατέλαβαν τη χώρα με τα τανκς αλλά έφυγαν άρον άρον, τώρα την έχουν καταλάβει με τις Τράπεζες, το νόμισμα και βέβαια χρησιμοποιώντας εδώ τους γνωστούς και μη εξαιρετέους πρόθυμους να υπηρετήσουν αυτή την υφαρπαγή και κλοπή της χώρας.
Πέτυχαν την υφαρπαγή μας αφού πρώτα πέτυχαν την οικονομική μας άλωση. Η Μακεδονία έπεται της οικονομικής μας ανεξαρτησίας, διότι αν η οικονομία μας ήταν ισχυρή δεν θα μπορούσαν να πετύχουν την υφαρπαγή της Μακεδονίας μας, της χώρας μας. Για να κερδίσουμε τη Μακεδονία μας πρέπει να έχουμε τον δικό μας κουμπαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου